• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Επιδότηση τοποθέτησης υγραερίου από την Autogas Tsopelogiannis.

Για πρώτη φορά επιδότηση υγραερίου

3.258 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2016

Είναι αλήθεια! Μόνο στην Autogas Tsopelogiannis επιδοτούν το υγραέριο, απογειώνοντας το όφελός σε σχέση με τη βενζίνη έως και 70%!

 
Με απλά λόγια, εκτός από το 50% που εξοικονομούμε σταθερά από τη διαφορά της βενζίνης, τώρα έχουμε επιπλέον 20% έκπτωση σε κάθε γέμισμα ως το τέλος του χρόνου. Πραγματικά μοναδικό!

Η Autogas Tsopelogiannis συνεργάζεται με την Coral Gas για να έχετε στη διάθεσή σας όσο το δυνατόν περισσότερα πρατήρια στο δίκτυο της  Shell, της Cyclon και της Αvin. 

«Πως μπορώ να πάρω κι εγώ επιδότηση υγραερίου; »
Πολύ απλά, με την εγκατάσταση του συστήματος υγραεριοκίνησης στην Autogas Tsopelogiannis, και όπως πάντα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με μοναδικούς όρους αποπληρωμής. Μαζί με το κλειδί, παίρνετε τα εκπτωτικά κουπόνια για τα επόμενα  γεμίσματα αξίας 20 ευρώ και άνω, ως το τέλος του χρόνου. Βιαστείτε όμως γιατί όπως μαθαίνουμε η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό συστημάτων!

Γιατί Αutogas Tsopelogiannis;
Γιατί η Νο 1 εταιρεία υγραεριοκίνησης δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 οδηγούς, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 15.000  συστήματα υγραεριοκίνησης!

Γιατί το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους μελετάει ενδελεχώς τις ανάγκες σας πριν καταλήξει στο ιδανικό σύστημα για εσάς.
Γιατί συνεχίζουν να προσφέρουν τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης παγκοσμίως με τις πιο προσιτές τιμές που ξεκινούν από 519 ευρώ +ΦΠΑ. 

Γιατί διαθέτουν μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 13 ευρώ το μήνα, χωρίς προκαταβολή, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Γιατί είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service. Τι σημαίνει αυτό;  

Με δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις 1.700 τμ, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον  εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος τους  After Sales Service είναι εδώ για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Γιατί πρωτοπορούν  με μοναδικές εγγυήσεις σε όλα τα συστήματα υγραερίου που εγκαθιστούν ενώ παράλληλα προσφέρουν 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση ανά περίπτωση έως 5.000 ευρώ.

Γιατί στην Autogas Tsopelogiannis δεν είναι μόνο οι πλέον ειδικοί σε θέματα υγραεριοκίνησης, είναι και απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα μας και να είμαστε πάντα κερδισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί: 
Κεντρικό Κατάστημα
Λ. Τατοΐου 101, Μεταμόρφωση
210 2835840

Κατάστημα Ελληνικού
Λ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό
210 9626633

After Sales Service
Λ. Τατοΐου 89, Μεταμόρφωση
210 2835840

Λ. Βουλιαγμένης 70Α Ελληνικό
210 9626633

Tags: SPENDLESS