• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Autogas Tsopelogiannis σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκέσει η παραμονή του οχήματος σας στην εταιρεία.

Mε στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κοινού η εταιρεία Tsopelogiannis δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου σας σε έως και 48 δόσεις.

Xάρη στο εξειδικευμένο τμήμα Αfter Sales Service, η Αutogas Tsopelogiannis βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της όποτε και όπου αυτοί χρειαστούν.

H Autogas Tsopelogiannis αναλαμβάνει για λογαριασμό σας τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Στην εταιρεία Tsopelogiannis και για το service του LPG

2.095 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2014

Πέρα από την τοποθέτηση του LPG στο αυτοκίνητό σας, η εταιρεία Tsopelogiannis αναλαμβάνει και το service, ώστε να είστε πάντοτε εξασφαλισμένοι για τη σωστή λειτουργία του συστήματος υγραεριοκίνησης στο όχημά σας.

 
Xάρη στο εξειδικευμένο τμήμα Αfter Sales Service, η Αutogas Tsopelogiannis βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της όποτε και όπου αυτοί χρειαστούν, εξασφαλίζοντας και το service του συστήματος υγραεριοκίνησης που τοποθετήσατε στο αυτοκίνητό σας.

Επίσης, ερωτήματα σχετικά με την άρτια τοποθέτηση του συστήματός υγραεριοκίνησης αλλά και τη μετέπειτα σωστή χρήση του κινητήρα του αυτοκινήτου, βρίσκουν τις απαντήσεις τους μέσω του έμπειρου προσωπικού που βρίσκεται πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει.

Εξάλλου, με στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κοινού η εταιρεία Tsopelogiannis δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου σας σε έως και 48 δόσεις, ενώ σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκέσει η παραμονή του οχήματος σας στην εταιρεία.

Σημειωτέον τέλος ότι η Autogas Tsopelogiannis αναλαμβάνει για λογαριασμό σας -εφόσον το επιθυμείτε- τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.