• 2.280 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να τοποθετήσετε συστήματα LPG ή CNG στο αυτοκίνητό σας -για οικονομικές μετακινήσεις- σε προνομιακές τιμές.

Η ECOΚΙΝΗΣΗ επισημαίνει ότι με την τοποθέτηση συστημάτων, όπως το LPG και το CNG στα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% στους ρύπους CO2.

Υψηλής ποιότητας και οικονομικά κιτ LPG και CNG από την ECOΚΙΝΗΣΗ

3.531 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/8/2015

Στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να τοποθετήσετε συστήματα LPG ή CNG σε συνεργασία με τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς οίκους στις οικονομικότερες τιμές.

 
Η εταιρεία ECOKINHΣΗ έχει δημιουργηθεί με στόχο την προσφορά οικονομικών και οικολογικών λύσεων για την μετακίνηση με το αυτοκίνητο. Με την τοποθέτηση κιτ υγραερίου και φυσικού αερίου, μπορεί να επιτευχθεί οικονομία με μείωση ως 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμου και ως 50% μείωση στους ρύπους.

Στην ECOKINHΣΗ, κάθε αυτοκίνητο μελετάται ξεχωριστά και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της, προτείνουν την καλύτερη επιλογή για το κάθε αυτοκίνητο και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην εγκατάσταση του κατάλληλου kit.

Επίσης, στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα επιλογών στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, όπως LANDIRENZO, LANDI, Lovato, EMMEGAS, ATIKER και EMER, ενώ στην ECOΚΙΝΗΣΗ, οι τεχνικοί της εταιρείας πραγματοποιούν και το service, αναφορικά με τα περισσότερα kit της αγοράς.

Ειδικότερα, με τη βοήθεια των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών -που έχουν εκπαιδευτεί στο εργοστάσιο της LANDIRENZO στην Ιταλία και στην LANDI- με χρόνια εμπειρίας στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, η ECOΚΙΝΗΣΗ εγγυάται ότι η τοποθέτηση συστήματος LPG ή CNG στο αυτοκίνητό σας θα σας εξασφαλίσει πέρα από οικονομία στις μετακινήσεις και την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Τέλος, η ECOKINHΣΗ τονίζει ότι τα συστήματα που θα βρείτε στην εταιρεία είναι από γνωστά εργοστάσια και όχι συστήματα που απαρτίζονται από διάσπαρτα εξαρτήματα. Και αυτό –όπως και οι κρυφές χρεώσεις- είναι κάτι που πρέπει να ερευνά διεξοδικά ο καταναλωτής.