Φύγε για ΣΚ με 70 ευρώ!

13889 Επισκέψεις στο άρθρο

Για βενζίνη και διόδια δίνεις μόνο 20 ευρώ. Περνάς το βράδυ σου σε 3στερο με ένα 20άρικο. Τρως, πίνεις καφέ και ποτό και δε χαλάς πάνω από 20 ευρώ! Με δυο λόγια, πας εκδρομές 2 μέρες και σου μένουν και ρέστα από τα 70! Τι άλλο θες;

 
Θέλεις να φύγεις για μια εκδρομή; Ψάχνεις σαν τρελός να βρεις ένα τρόπο να αποδράσεις για λίγο από την καθημερινότητα που τόσο σε έχει κουράσει, όμως ανοίγεις το πορτοφόλι  και συνειδητοποιείς πως το weekend που τόσο θέλεις, φαντάζει με ουτοπία; Κι όμως, τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαντάζεσαι. Πρέπει, απλώς, να μεθοδεύσεις την εκδρομή σου. Πού και πώς θα πας, τι θα ξοδέψεις σε διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Ναι, μπορείς να τα κάνεις όλα με λιγότερα από 70 ευρώ!  Δεν με πιστεύεις; Κι όμως, εδώ θα δεις ποια μέρη μπορείς να επισκεφτείς και με ποιόν τρόπο θα περάσεις όμορφα αλλά και οικονομικά!

Η παρακάτω έρευνα έχει πραγματοποιηθεί με την υπόθεση ότι το weekend πραγματοποιείται από 2 άτομα, τα οποία θα μοιραστούν τα συνολικά έξοδα, ώστε να μην φουσκώσει το budget της βενζίνης. Έχει επιλεχθεί 1 κοντινός στην Αθήνα προορισμός (Ναύπλιο) και 1 κοντά στη Θεσσαλονίκη (Πιερία). Οι τιμές διαμονής έχουν προκύψει από τον μέσο όρο κόστους των καταλυμάτων των περιοχών για το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Απριλίου, με τη μέγιστη απόσταση των ξενοδοχείων από το κέντρο της κάθε περιοχής να μην ξεπερνά τα 12 χλμ. Αντίστοιχα, έχουν προκύψει και οι τιμές για τα γεύματα.


Εκδρομή με 70 ευρώ/άτομο
  Ναύπλιο Πιερία
Μετακίνηση
Καύσιμα
Διόδια
Σύνολο για 2 άτομα
Σύνολο για 1 άτομο
Από Αθήνα
30 ευρώ
12,80 ευρώ
42,80 ευρώ
21,40 ευρώ
Από Θεσσαλονίκη
16 ευρώ
6,80 ευρώ
12,80 ευρώ
6,40 ευρώ
Διαμονή
Δωμάτιο με πρωινό
20 ευρώ (3*)
30 ευρώ (4*)
22 ευρώ (3*)
32 ευρώ (4*)
Φαγητό
Μεσημεριανό/Βραδινό
16 ευρώ 13 ευρώ
Καφές 3,80 3 ευρώ
Ποτό 6 ευρώ 5 ευρώ
Σύνολο 67,20 ευρώ 49,40 ευρώ

 Ορίστε, θα σου μείνουν και ρέστα!
Λοιπόν, τι λες; Θα το δοκιμάσεις; Τόλμησέ το και πες μας αν πράγματι μπορεί να γίνει!
 

 
  • jimeta

    Παιδιά αυτές οι τιμές για το να το Ναύπλιο που λέτε για ΠΣΚ απλά δεν υπάρχουν,θέλετε κοντά στα 200 ευρώ χαλαρά,μην παραμυθιάζεται τον κόσμο,που θα μείνουν στο παγκάκι,τα 3άστερα είναι σαπίλες.

      4
    • Autotriti-touring

      Απάντηση: Κανένα παραμύθι. Μια πρόχειρη online αναζήτηση μπορεί να αποδείξει ότι αυτές οι τιμές υπάρχουν (για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναφέρονται στο άρθρο) και προσφέρονται σε όποιον ενδιαφέρεται χωρίς διακρίσεις ιστοσελίδων ή άλλων μεσαζόντων.

       
  • Παναγιωτης

    Για να την βγαλεις με 70 ευρω ενα ανετο Σαββατοκυριακο πρεπει να σε φιλοξενησει φιλος-συγγενεις να σου εχει κανει πληρης και το τραπεζι ,χααχαχαχχααχ.

      2
    • Autotriti-touring

      Απάντηση: Η έρευνά μας βασίζεται σε επίκαιρες τιμές, σύμφωνα με στοιχεία που δίνουν οι ίδιοι οι ξενοδόχοι και απαντούν σε κάποια ορισμένα κριτήρια, τα οποία αναφέρονται μέσα στο άρθρο. Από εκεί και πέρα, οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες του καθενός, προφανώς και δε μπορούν να εξυπηρετηθούν από ένα κείμενο.

       
  • Αρης

    Παιδια ξενοδοχειο με 20Ε δεν υπαρχει σημερα,ουτε καν...ημιδιαμονης.Δεν ξερω που τα βρηκατε αυτα.ΑΝ υπαρχει καπου σιγουρα αυτο ΔΕΝ ειναι ο κανονας αλλα η εξαιρεση,τρεχα γυρευε δηλαδη αντε βρεσ'το εκει που θα ειναι καταχωνιασμενο.Ισως σε καποιο ενοικιαζομενο δωματιο αλλα και παλι πιθανοτατα υστερα απο παζαρι και...κλαμα.Ο κανονας ειναι τουλαχιστον 30 ευρω για διανυχτερευση.Ενα ζευγαρι θελει τουλαχιστον 60 Ευρω λοιπον για διανυχτερευση μονο.Φαϊ ενταξει τη βγαζεις και με σουβλακι για δυο μερες το μεσημερι,15Ε δηλαδη και οι δυο για οχτω σουβλακια κι αυτα χωρις νερο για να κατεβει αν τυχων και στραβοκαταπιεις.Το βραδυ σουπερμαρκετ,ψωνια για καμια σαλατουλα και κανα φρουτο στο δωματιο,οκ.Βολτα αναλογως του μπατζετ.Για μεταφορικα Αθηνα Ναυπλιο 280 χιλιομετρα περιπου πηγαινε-ελα με μια μονοκυλινδρη μοτοσυκλετα και οικονομικη οδηγηση σημαινει περιπου 5lt/100χλμ δηλαδη 20-25 ευρω βενζινη και σχεδον 10 ακομα για τα διοδια.Ειμαστε στα 110 ευρω και δεν βαλαμε ακομα το σουπερμαρκετ ουτε τη βολτα.Και η βενζινη μονο για το πηγαινε-ελα.Αν στο ξενοδοχειο σου ζητησουν πχ 35Ε το ατομο θα πεις "οχι δεν γινεται βγαινω εκτος μπατζετ,μεχρι 30 πληρωνω".Αυτο δεν ειναι βολτα.Αυτο ειναι μεταπτυχιακη εργασια οικονομολογου.Στην Ελλαδα του 2017 διημερο με λιγοτερο απο 200 ευρω στην τσεπη ειναι σχεδον αδυνατο.Γιατι φυσικα δεν θα πας καπου για βολτα με τη ψυχη στο στομα μην τυχων και χρειαστεις 10 ευρω παραπανω απο αυτα που εχεις,θα εχεις καποια χρηματα καβατζα,δεν θα ξοδεψεις ο,τι εχεις και δεν εχεις μεχρι τελους. Οποτε τα διακοσια ειναι το απολυτως ελαχιστο οριο για ενα διημερο,εσεις πως τα καταφερατε με μονο 70 το ατομο ειναι αποριας αξιο,αλλα αφου τα καταφερατε μπραβο,ηταν πραγματικο κατορθωμα!!

      1
  • Νικος

    Πήγα Ναύπλιο την Κυριακή που μας πέρασε. Πήγα από την παλιά Εθνική για να απολαύσω και την διαδρομή και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μέση κατανάλωση 3,5λιτρα βάζοντας μάλιστα VPOWER Diesel στην shell την Πέμπτη (1,25€/λίτρο) ξόδεψα 18€ πήγαινε-έλα. Έφαγα σε ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι ("ταβέρνα του Βασίλη" αν θυμάμαι καλά) μια χοιρινή πολύ ωραία, μοσχάρι με μακαρόνια επίσης πολύ ωραίο, μια φέτα με μέλι και σουσάμι καθώς και 1 λίτρο κρασί και 1 coca cola και έδωσα 35€ μαζί με το φιλοδώρημα. Έδωσα αν θυμάμαι καλά και περίπου 10€ σε παγωτό μετά το γεύμα. Σύνολο μέχρι στιγμής 63€. Δεν έμεινα σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά με τα υπόλοιπα 90€ σίγουρα βρίσκεις κάτι αξιόλογο!! Πέρασα τέλεια με την κοπέλα μου και τον σκύλο μου. (και αυτός έφαγε τα Κόκκαλα)

      1