Τρίκαλα Κορινθίας

Καλάβρυτα

Μονεμβασιά

Νυμφαίο

Φύγε για τριήμερο την τελευταία στιγμή

12376 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν πρόλαβες να οργανώσεις το τριήμερό σου νωρίτερα; Ακόμα και την τελευταία στιγμή μπορείς να επιλέξεις 4 προορισμούς για να χαλαρώσεις και να αλλάξεις παραστάσεις.

Τρίκαλα Κορινθίας: H Ελβετία της Κορινθίας
Απόλαυσε ποιοτική διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας και το ξακουστό Αρχοντικό Φιαμέγκου. Η διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας θα σου χαρίσει ένα υπέροχο τριήμερο Καθαρής Δευτέρας απολαμβάνοντας τις 3 υπέροχες συνοικίες του χωριού ενώ αξιοποίησε τον χώρο διαμονής σου και ως ορμητήριο για εκδρομές στη Λίμνη Δόξα, τον Φενεό και φυσικά το Χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας.

Bonus tip: Nα φάτε στην ξακουστή ταβέρνα Πινακωτή
 
Καλάβρυτα – Τριήμερο στη Σαντορίνη του χειμώνα
Απολαύστε ένα ξεχωριστό τριήμερο στο πιο όμορφο χωριό της Αχαΐας. Μπορείτε να φτάσετε εκεί είτε με το αυτοκίνητό σας, είτε με τον ξακουστό οδοντωτό και να ζήσετε την πιο όμορφη Καθαρή Δευτέρα της ζωής σας. Τα must σημεία που πρέπει να επισκεφτείτε είναι πολλά. Ανάμεσά τους η πεζοδρομημένη οδός 25ης Μαρτίου αλλά και το ξακουστό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας.

Bonus tip: Να μείνετε στο Ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα,

 
Μονεμβασιά: Η πιο εντυπωσιακή καστροπολιτεία
Η Μονεμβασιά είναι μια από τις λιγοστές καστροπολιτείες της Ευρώπης που παραμένει ζωντανή και κατοικείται, ενώ προσφέρει συγχρόνως πλήρη τουριστική υποδομή. Επιπλέον είναι η κατάλληλη αφετηρία για αρκετές, σύντομες και πολύ ενδιαφέρουσες εκδρομές. Περπατήστε στο καλντερίμι του Γιάννη Ρίτσου και κάντε μια εκδρομή προς το Λιμάνι του Γέρακα.

Bonus tip: Να μείνετε στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό
 
  
Νυμφαίο Φλώρινας: Ένα σικ χωριό
Για τους Βορειοελλαδίτες και όχι μόνο το Νυμφαίο Φλώρινας είναι μια εξαιρετική επιλογή για το τριήμερο. Το ιστορικό βλάχικο μεγαλοχώρι σε υψόμετρο 1.350μ. μέσα στην οργιαστική φύση, στο βουνό Βίτσι, έχει πλούσια παράδοση αλλά και ανάπτυξη. Από τους καλύτερα διατηρημένους οικισμούς των βουνών, με σπίτια άριστου παρουσιαστικού, το Νυμφαίο κλέβει τις εντυπώσεις.

Bonus tip: Να μείνετε στον ξενώνα La Moara