Το ελατοδάσος του Αίνου είναι μοναδικό

Δραστηριότητες για όλους!

57947 Επισκέψεις στο άρθρο

Ολόκληρο το νησί ενδείκνυται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού λόγω της μορφολογίας του, τόσο στην θάλασσα όσο και στην ξηρά.
Ιδανική για canoe, kayak αλλά και αλεξίπτωτο πλαγιάς η περιοχή, καθώς και εκεί θα βρείτε και τον επιβλητικό εθνικό δρυμό Αίνο που θεωρείται ο "πνεύμονας" της Κεφαλονιάς, να εκτείνεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι του νησιού, γεμάτος απάτητα ελατοδάση και άπειρες διαδρομές για πεζοπορία. Μπορείτε να απολαύσετε επίσης θαλάσσια σπορ σε πολλές παραλίες, για παράδειγμα στο Ξι και στη Σκάλα, ιστιοπλοΐα και caving, deep safari αλλά και καταδύσεις! Στην Σάμη υπάρχει η δυνατότητα και για ιππασία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Νιόβη Παπαλέξη

    Αργοστολάρα μόνο!!!!ήρθε επιτέλους η ώρα να βρεθώ σε αυτό το όμορφο νησί που τόσα εχω ακούσει για την τρέλα των ανθρώπων του και τις απίστευτες θάλασσές του!!! μολις έκλεισα τα ακτοπλοικά για κεφαλονιά, βρήκα μια πολύ καλή προσφορά εδώ https://www.zaplous.gr/GR/services/destinations/destination-display/kefalonia και τωρα μένει να βρω και το δωμάτιο!! εννοείται θα μείνω αργοστόλι!όλοι αυτό μου έχουν πει!