Πανόραμα του Μύρτου

Μύρτος, άγρια φυσική ομορφιά

57881 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποζάρει σαν μια από τις ομορφότερες και πιο διάσημες παραλίες του νησιού, πασίγνωστη για το γοητευτικό τοπίο και τα γαλάζια νερά του. Πηγαίνοντας οδικώς από Αργοστόλι για Φισκάρδο τον βλέπεις να ποζάρει από ψηλά στο γύρισμα του βουνού.
Η πρόσβαση είναι εύκολη. Με κατεύθυνση προς Άσο, στο χωριό Διβαράτα (32 χλμ. από Αργοστόλι) θα δείτε τις ταμπέλλες. Από εδώ η ακτή απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα (άσφαλτος). Υπάρχουν καντίνες, ομπρέλες, ξαπλώστρες και αρκετός συνωστισμός σε στεριά και σε θάλασσα. Προσοχή στο κολύμπι καθώς τα νερά είναι κρύα και βαθαίνουν απότομα αλλά και στις κατολισθήσεις. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται η θαλασσινή πολίχνη του Άσου και λίγο βορειοτέρα το φημισμένο και κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Νιόβη Παπαλέξη

    Αργοστολάρα μόνο!!!!ήρθε επιτέλους η ώρα να βρεθώ σε αυτό το όμορφο νησί που τόσα εχω ακούσει για την τρέλα των ανθρώπων του και τις απίστευτες θάλασσές του!!! μολις έκλεισα τα ακτοπλοικά για κεφαλονιά, βρήκα μια πολύ καλή προσφορά εδώ https://www.zaplous.gr/GR/services/destinations/destination-display/kefalonia και τωρα μένει να βρω και το δωμάτιο!! εννοείται θα μείνω αργοστόλι!όλοι αυτό μου έχουν πει!