Στα κελάρια παραδοσιακού οινοποιείου

    Ένας εξαιρετικός γαστρονομικός προορισμός

    41494 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ίσως το πιο γαστρονομικό νησί του Αιγαίου με σειρά εξαιρετικών τοπικών προϊόντων αλλά και εστιατόρια που αναδεικνύουν και δίνουν άλλη διάσταση στα προϊόντα και την ελληνική κουζίνα. Η εμπειρία σας λοιπόν στο νησί θα είναι ολοκληρωμένη μόνο δοκιμάζοντας την κουζίνα κάποιων από τους διακεκριμένους και βραβευμένους σεφ του νησιού, που με πάθος μαγειρεύουν και δίνουν ψυχή στα τοπικά προϊόντα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ