Μύρισε Καρναβάλι στην Πρέβεζα!

3173 Επισκέψεις στο άρθρο

Στολισμένη και για τις επόμενες μέρες θα παραμείνει η Λ. Ειρήνης στην Πρέβεζα, μεταφέροντας το μήνυμα του καρναβαλιού σε κάθε ντόπιο αλλά και επισκέπτη.

 
Για μια ακόμη χρονιά, υπεύθυνο γι αυτήν την εικόνα είναι το Καρναβαλικό Κομιτάτο.
Οι οργανωτές κρέμασαν τις χρωματιστές κορδέλες και τα πανό τα οποία φέτος, καταλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο μέρος του κεντρικότερου δρόμου της πόλης.
Περίπου ένας μήνας απομένει για την μεγάλη με άρματα παρέλαση του Κομιτάτου και τα γκρουπ εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς.
Σίγουρα το Κομιτάτο, σώζει τις εκδηλώσεις της αποκριάς στην Πρέβεζας, μιας και από πλευράς Δήμου δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να γίνεται κάποια κίνηση ενημέρωσης, για το εάν θα βάλει ένα λιθαράκι στην όλη ατμόσφαιρα και ποιο θα είναι αυτό.

Εντύπωση πάντως προκαλεί και η σιγή που επικρατεί σχετικά με το Καρναβάλι των Γυναικών, μιας και μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει και τα όσα ακούγονται είναι αυτά που «διαρρέουν» από στόμα σε στόμα.

Την ίδια ώρα πολλοί είναι αυτοί που σε κάθε σημείο της Ελλάδας αρχίζουν να αναζητούν μέρη στα οποία θα περάσουν το τριήμερο της Κ. Δευτέρας και της Αποκριάς. Και ήδη φροντίζουν να ενημερωθούν για τις κατά τόπους εκδηλώσεις και να προγραμματίσουν τη διαμονή τους στην Πρέβεζα.