Στην κοιλάδα των πεταλούδων της Ρόδου!

43323 Επισκέψεις στο άρθρο

Το πιο εντυπωσιακό σημείο της Ρόδου κρύβεται στην ενδοχώρα της και όχι στις παραλίες. Η περιδιάβαση στην Κοιλάδα των Πεταλούδων μπορεί να σου χαρίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, να σε φέρει πιο κοντά στο περιβάλλον, στην ιστορία αλλά και να σου ανεβάσει την αδρεναλίνη. Όλα σε ένα λοιπόν:

 
Πατήστε εδώ  και κάντε like στο Auto Τρίτη Touring στο Facebook και δείτε πρώτοι κάθε άρθρο της σελίδας μας

Δες μαζεμένο κάθε είδος πεταλούδας με πανέμορφα χρώματα
Η φύση στην απόλυτη μαγεία της. Αυτό ακριβώς θα δεις στην Κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο και θα μείνεις άναυδος με το πόσα χιλιάδες χρώματα μπορεί να υπάρχουν στον κόσμο. Εκατοντάδες είδη πεταλούδων αναπαύονται στα δέντρα της περιοχής και σε καλούν να τα ανακαλύψεις σε μια μοναδική εμπειρία. Παράλληλα θα θαυμάσεις το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της Ρόδου με ρυάκια, λίμνες με νούφαρα και μικρούς καταρράκτες.

Ανακάλυψε το Μοναστήρι της Καλόπετρας που έχτισε ο Αλέξανδρος Υψηλάντης
Την πιο απρόσμενη ανακάλυψη θα την κάνεις πηγαίνοντας στο μοναστήρι της Καλόπετρας. Είναι μια απίστευτα ιστορική μονή την οποία έχτισε ο αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, Αλέξανδρος Υψηλάντης, ενώ η παράδοση συνδέει την εκκλησία και με ένα θαύμα της Παναγίας. Από εκεί θα έχεις μία απίστευτη θέα βλέποντας από ψηλά τη μαγευτική κοιλάδα ενώ το μάτι σου μπορεί να πιάσει ακόμα τη Σύμη και τα βουνά της Μικράς Ασίας.

Πήγαινε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και δες το εκκολαπτήριο των πεταλούδων
Στην κοιλάδα θα βρεις και ένα από τα πιο όμορφα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας. Θαύμασε το εκκολαπτήριο - εκθετήριο των πεταλούδων και δες δείγματα της χλωρίδας και της πανίδας ενός από τους πιο μοναδικούς βιότοπους της χώρας.

Κολύμπησε στην παραλία της πόλης της Ρόδου και ανέβασε την αδρεναλίνη σου στα ύψη με θαλάσσια σπορ
Μόλις τελειώσεις τη βόλτα σου στην Κοιλάδα των Πεταλούδων επόμενος προορισμός είναι φυσικά η θάλασσα. Πήγαινε για μπάνιο στην Ιαλυσό, στο Φαληράκι και στο Πρασονήσι και απόλαυσε τις ανέσεις που σου προσφέρουν οι οργανωμένες παραλίες ενώ αν είσαι τύπος που του αρέσει η περιπέτεια τότε να κάνεις οπωσδήποτε wind surfing και τα υπόλοιπα θαλάσσια σπορ.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Tags: ΡΟΔΟΣ