Σαντορίνη: Βουτιές κάτω από τη λάβα

5725 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Σαντορίνη είναι πασίγνωστη για το ηφαίστειο, το ηλιοβασίλεμα της Οίας, το Ημεροβίγλι και τα Φηρά. Καλοκαίρι όμως χωρίς παραλία δεν γίνεται και τώρα θα μάθεις πού θα κάνεις τις βουτιές σου στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

 
Κολούμπος: Η πιο κρυφή παραλία με βράχια από στρώσεις λάβας
Ζήσε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον Κολούμπο. Φτάσε στο ακρωτήριο του κολούμπου στη Σαντορίνη. Ακολούθησε το μονοπάτι προς την Οία και φτάσε σε μια ξεχωριστή παραλία με μαύρη άμμο, και βράχια από λάβα να ρίχνουν τη σκιά τους. Απόλαυσε τις βουτιές σου στα πεντακάθαρα νερά τα οποία κρατά πάντα ζεστά το ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο του Κολούμπου που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Κόκκινη Παραλία: Η ωραιότερη ακρογιαλιά είναι ένα θαύμα της φύσης
Το κορυφαίο σημείο της Σαντορίνης για μπάνιο είναι η Κόκκινη Παραλία. Κάνε τις βουτιές σου δίπλα στα κάθετα κοκκινωπά βράχια που δίπλα από τα νερά του Αιγαίου δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο. Φτάσε από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου με περπάτημα μόλις 5 λεπτών. 

Βουτιές με καμάρι στο Καμάρι
Φτάσε στο Καμάρι και ξάπλωσε σε μαύρη άμμο και μικρές ελαφρόπετρες που καλύπτουν την απίθανη αυτή παραλία. Πρόκειται για μία από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού και στις εγκαταστάσεις της θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Συνδύασε τις βουτιές με μια βόλτα στην Αρχαία Θήρα και απόλαυσε έναν όχι και τόσο διάσημο αρχαιολογικό χώρο αλλά σίγουρα μοναδικό με απίστευτη θέα προς το Αιγαίο.

Περίσσα: Η παραλία στην οποία δεν φυσάει ποτέ
Πήγαινε στην Περίσσα την παραλία που δεν φυσάει ποτέ. Ο τεράστιος βράχος του Μέσα βουνού την προφυλάσσει αρκετά από τα μελτέμια. Βούτα στην κατάμαυρη άμμο και τα καθαρά βαθιά νερά και διασκέδασε στα οργανωμένα beach bars, τις ταβέρνες και τις καφετέριες ακριβώς πάνω στη θάλασσα.