Στην Καλαμάτα το Ρίο θέλει καλοπέραση

2074 Επισκέψεις στο άρθρο

Πέρασαν και οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο με τα παρατράγουδα και τις πορείες των Βραζιλιάνων περί φτωχοποίησης, αλλά μια έκθεση φωτογραφίας στην Καλαμάτα το φέρνει πίσω ... με καλοπέραση.

 
Την έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμάνου, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο, παρουσιάζουν η Ένωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Καλαμάτας.

Τα εγκαίνια είναι απόψε, Τετάρτη, στις 19.30 μμ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Βασίλης Κουτρουμάνος ασχολείται με τη φωτογραφία από το 1987, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας και του εξωτερικού, με αντικείμενο το Πολιτικό, Αθλητικό, Κοινωνικό, Κοσμικό, Καλλιτεχνικό και Ταξιδιωτικό Ρεπορτάζ, σαν ελεύθερος επαγγελματίας.

Συνδυάστε την έκθεση με την καλοπέραση στην Καλαμάτα και ζήστε από κοντά την όμορφη ζωή της μικρής πόλης. Δεν θα περάσετε από το πνευματικό κέντρο για να νιώσετε κάτι από Ρίο και Βραζιλία να σας διαπερνά;