50 από τα καλύτερα ξενοδοχεία: Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν

13651 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα του τουρισμού. Κάθε σημείο της κρύβει τουλάχιστον ένα ξενοδοχείο, ξενώνα ή διαμέρισμα για να φιλοξενήσει τους επισκέπτες που φτάνουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να ζήσουν το δικό τους μύθο στη χώρα μας.

 
Δείτε εδώ 50 από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής για φέτος το καλοκαίρι !

Οι πολλές επιλογές διαμονής κάνουν τη ζωή του επισκέπτη τόσο εύκολη όσο και δύσκολη ταυτόχρονα γιατί πρέπει να διαλέξεις ποιο είναι το καλύτερο, ποιος είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσεις κάθε στιγμή των διακοπών σου ανάλογα με το γούστο και το τι μπορεί να προτιμά ο κάθε ένας.

Τι κάνει λοιπόν ένα ξενοδοχείο, ξενώνα, βίλα, apartment να είναι μία καλή επιλογή; Με ποια κριτήρια επιλέγεις αυτό το κατάλυμα κι όχι το άλλο;

Ξεχωρίζουν λοιπόν για τα εξής:

Τοποθεσία: Το καλύτερο ξενοδοχείο είναι πολλές φορές συνδυασμένο με τον καλύτερο προορισμό. Το «κρυφό ή φανερό διαμάντι» που ελάχιστοι γνωρίζουν και θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις διακοπές χωρίς να ποδοπατηθείς από τα εκατομμύρια των τουριστών που αναμένονται στους πασίγνωστους προορισμούς. Εκεί που θα ζήσεις μια καινούρια εμπειρία που ελάχιστοι έχουν ζήσει. Επιπλέον το ακριβές μέρος που μπορεί να βρίσκεται μπορεί να το καθιστά τέλεια επιλογή. Αν έχεις εύκολη πρόσβαση σε όποιον προορισμό μπορεί να σε ενδιαφέρει. Αν ξυπνάς και βλέπεις τη θέα της θάλασσας να απλώνεται μπροστά σου ή ένα καταπράσινο δάσος.
Αν είσαι μόλις λίγα μέτρα από την παραλία, αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα πανέμορφο γραφικό χωριό ή σε κάτι πιο κοσμοπολίτικο. Αν βρίσκεσαι κοντά στις συγκοινωνίες που θα σου επιτρέψουν να γνωρίσεις τον προορισμό σου ή ακόμα και αν έχεις εύκολο χώρο στάθμευσης.

Υπηρεσίες: Οι διακοπές είναι ίσως η πιο ιερή στιγμή της χρονιάς. Οι μπαταρίες έχουν αδειάσει εντελώς και το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μέρος που θα ξεφύγεις από κάθε πίεση της καθημερινότητας και της ρουτίνας και θα σε προετοιμάσει για τη συνέχεια. Χρειάζεσαι λοιπόν κάτι απόλυτα ξεκούραστο. Κάτι που θα σου παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι για να ζήσεις διακοπές ακριβώς όπως τις έχεις ονειρευτεί. Είτε αυτό λέγεται εξαιρετικό πρωινό και φαγητό, είτε room service, είτε οι εκδηλώσεις που σου παρέχουν ώστε ακόμα κι αν δεν βγεις από το ξενοδοχείο να περάσεις εξίσου καλά.

Εγκαταστάσεις: Απόλαυσε τις διακοπές σου σε ένα μεγαλοπρεπές κτίριο, καινούριο ή εξαιρετικά ανακαινισμένο, με υπηρεσίες που σου χαρίζουν απόλαυση και ξεκούραση και μόνο από την όψη του. Μία πολυτελής πισίνα, ένα καλόγουστο δωμάτιο εξαιρετικά επιπλωμένο, καταπράσινη αυλή, οι χώροι για τα παιδιά και πολλά άλλα μπορεί να σε πείσουν για ένα ξενοδοχείο ότι αξίζει να το επιλέξεις.

Σχέση τιμής ποιότητας: Στο ιδανικό ξενοδοχείο τιμή και ποιότητα σχετίζονται απόλυτα. Κάθε επισκέπτης επιλέγει το μέρος που θα του δώσει όλα όσα χρειάζεται στην σωστή τιμή. Οι εξαιρετικές υπηρεσίες και παροχές που προσφέρει το ξενοδοχείο έλκουν κάθε πελάτη και προσθέτουν ένα επιπλέον προσόν ειδικά αν συνδυάζονται με την κατάλληλη τιμή για κάθε πορτοφόλι.

Δείτε πιο κάτω 50 από τις καλύτερες προτάσεις διαμονής για φέτος το καλοκαίρι !