Αll day διασκέδαση!

- Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2017

Στο Mojo café στην Κυπαρισσία στο κέντρο της πόλης θα βρεις ότι ζητήσεις. Όλη την ημέρα μπορείς να απολαμβάνεις και το βράδυ να διασκεδάσεις.

 
Οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες στην πλατεία κάτω από τα πλατάνια δημιουργούν ένα super στέκι, με υπέροχο, ζεστό χώρο. Στο Mojo café θα πιεις τον καλύτερο καφέ στη χόβολη. Όλη την ημέρα μπορείς να απολαμβάνεις και το βράδυ να διασκεδάσεις.

Μέσα ή έξω μπορείτε να απολαύσετε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τον καφέ σας, χυμούς από φρέσκα φρούτα, γλυκά, παγωτά, βάφλες, δροσερά cocktails, snack, παγωμένες μπύρες ή κρασί κ.α. 

Από τότε που άνοιξε, όλοι έρχονται για να φάνε το φημισμένο club sandwich. Επίσης θα βρείτε επιτραπέζια παιχνίδια και φυσικά ίντερνετ. 

Επισκεφθείτε το Mojo café στην πλατεία της πόλης για να ζήσετε στιγμές φιλοξενίας και πολυτέλειας. Στο café διοργανώνονται πάρτι και live μουσικές βραδιές με latin μουσική και όχι μόνο. 
 

 

που να μεινετε - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

  • Εναρμονιστείτε με το περιβάλλον της πολυτέλειας

    Μέσα σε ένα αγρόκτημα 10 στρεμμάτων γεμάτο ελιές, περιστοιχισμένο από πυκνό δάσος με πεύκα, σκίνα κουμαριές και αριές, με θέα τα γαλάζια νερά του Ιονίου βρίσκεται το Natura Club Hotel & Spa στην Κυπαρισσία. Στα 32 φιλόξενα δωμάτια, στούντιο ή σουίτες θα ξεφύγετε από την καθημερινότητα με όλες τις ανέσεις. Περισσότερα
  • Πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα

    Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της Κυπαρισσίας, μέσα σε μία καταπράσινη έκταση επτά στρεμμάτων, μόλις έξι μέτρα από τη θάλασσα είναι χτισμένο το Irida Resort. Οι σουίτες-studios είναι κατασκευασμένα ώστε να καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας και να έχουν θέα θάλασσα.  Περισσότερα

στεκια - ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

  • Ένα super στέκι για all day διασκέδαση!

    Στο Mojo café στην Κυπαρισσία στο κέντρο της πόλης θα βρεις ότι ζητήσεις. Όλη την ημέρα μπορείς να απολαμβάνεις και το βράδυ να διασκεδάσεις. Οι μεγάλοι άνετοι καναπέδες στην πλατεία κάτω από τα πλατάνια δημιουργούν ένα super στέκι, με υπέροχο, ζεστό χώρο. Εδώ θα πιεις τον καλύτερο καφέ στη χόβολη. Περισσότερα