Έργο τέχνης στη Βεγορίτιδα

2070 Επισκέψεις στο άρθρο

Mια ανάσα από το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ, την λίμνη Βεγορίτιδα και τους καταρράκτες της Έδεσσας πας στο ξενοδοχείο "Leventis Art Suites" και έχεις όλη τη φύση στα πόδια σου.

 
Η εκπληκτική θέα του Leventis Art Suites στην κοιλάδα και τη λίμνη Βεγορίτιδα είναι το πρώτο που σου τραβά την προσοχή. Το δεύτερο είναι ότι το Art Suites απαρτίζεται από 9 υπερπολυτελείς σουίτες σχεδιασμένες με τοιχογραφίες, οροφή ζωγραφισμένη στο χέρι και καθιστικό με τζάκι. Το τρίτο είναι οι αντίκες και τα φωτιστικά εποχής, τα χειροποίητα χαλιά, καθώς και τα υφάσματα από γνωστούς οίκους που κάνουν τη διαμονή σου στις σουίτες του Leventis Art Suites υποδειγματική. Και το τέταρτο που τραβά την προσοχή σου είναι οι μοναδικοί χώροι τέχνης που φιλοξενούν κατά καιρούς περιοδικές εκθέσεις, βραδιές μουσικής και χορού, σεμινάρια και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.
 
Βρες και δες το πρωτότυπο μουσείο φωτογραφικών μηχανών και εξαρτημάτων, που χρονολογούνται από 1890 μέχρι το 1960 και είναι στο ξενοδοχείο. Δες επίσης τις λίμνες Βεγορίτιδα, Πετρών και Πρεσπών και τα ιαματικά λουτρά Λουτρακίου (Πόζαρ), τους υδροβιότοπους Αγρα, Νησίου και Πρεσπών, τους εντυπωσιακούς καταρράκτες της Έδεσσας, το σπηλαιολογικό πάρκο Λουτρακίου, αλλά και τους παραδοσιακούς οικισμούς Παλαιού Αγ. Αθανασίου, Νυμφαίου (Αρκτούρος) και Καστοριάς. Ύστερα από όλα αυτά, έχεις ακόμη αμφιβολίες ή αναστολές για αυτόν τον φυσικό παράδεισο;