Για αξέχαστες διακοπές

2601 Επισκέψεις στο άρθρο

Πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα μέσα στον οικισμό στο κέντρο του χωριού Νεοχώρι, δημιουργήθηκε το αρχοντικό «Ζακόνι» , ένας ξενώνας ξεκούρασης και ηρεμίας αλλά και ορμητήριο για δραστηριότητες βουνού, ποταμού και λίμνης.

 
Το Αρχοντικό Ζακόνι χτισμένο σε μια προνομιακή θέση, μέσα στον οικισμό, στο κέντρο του   χωριού Νεοχώρι, προσφέρει υπέροχη πανοραμική θέα σε όλη την λίμνη Πλαστήρα.

Η θέα της λίμνης από άκρη σε άκρη, μέσα από τα παράθυρα του δωματίου και οι φλόγες του τζακιού που σιγοκαίει γαληνεύουν τις αισθήσεις. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη λίμνη Πλαστηρα και διαθέτουν τζάκικαθιστικό, τηλεόραση, dvd player, mini bar, τηλέφωνο, κεντρική θέρμανση και φυσικά μπάνιο.

Στο ισόγειο λειτουργεί reception, καφέ σνακ - μπαρ  και αίθουσα πρωινού. Απολαύστε το πρωινό σας, κμε τις μοναδικές τοπικές γεύσεις, καθώς επίσης τον καφέ ή το ποτό σας.  Στον χώρο υπάρχει free wireless internet.

Υπάρχει άνετοιδιωτικό και ασφαλές parking και ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ανετα δωμάτια με τζάκι, μεγάλα κρεβάτια, ρομαντική διακόσμηση, σάλα για πρωϊνό, καφέ και ποτό, ποιότητα και φιλοξενία, σας υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή!