Για κάθε εποχή

2596 Επισκέψεις στο άρθρο

Φύγε τώρα για ένα μέρος που είνα ιδανικό και στις 4 εποχές του χρόνου.

Στο Ξενοδοχείο Πανόραμα στο Διακοπτό  ανακαλύπτει την απόλυτη ελληνική ομορφιά για κάθε εποχή και κάθε γούστο. Συνδυάζοντας μοναδικά βουνό και θάλασσα, το Διακοπτό αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό τόσο για καλοκαιρινές διακοπές όσο και για χειμερινές διακοπές στην Πελοπόννησο.

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται παραλίες, αλλά και ορεινά χωριά με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό καθώς και το ανεπανάληπτης ομορφιάς φαράγγι του Βουραικού.

Το ξενοδοχείο μας διαθέτει κλιματιζόμενα επιπλωμένα δωμάτια με μπαλκόνι που βλέπει τον Κορινθιακό κόλπο. Βρίσκεται 5 μέτρα από την θάλασσα και δύναται να προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Προσφέρει στους επισκέπτες πλήρες αγγλικό πρωινό και δωρεάν Wi-Fi. Τα δωμάτια του Ξενοδοχείο Πανόραμα είναι ευάερα και πολύ φωτεινά. Έχουν απλή διακόσμηση και ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Όλες οι μονάδες είναι εξοπλισμένες με ψυγείο και τηλεόραση. Υπάρχει και η δυνατότητα να προσφέρουμε πιστολάκι μαλλιών κατά την διαμονή σας.

Το εστιατόριο του Panorama τιμά την ελληνική παραδοσιακή μας κουζίνα και προσφέρει ελληνικά πιάτα τόσο μαγειρευτά όσο και την ώρας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί και ξυλόφουρνος για να γευτείτε πίτσες και μακαρονάδες φούρνου. Έτσι, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τοπική κουζίνα στο εστιατόριο που σερβίρει επίσης γεύματα στην αυλή με θέα στη θάλασσα. Το μπαρ του ξενοδοχείου προσφέρει ποτά και καφέ όλη την ημέρα. Μπορείτε ακόμη να χαλαρώσετε στο καθιστικό, δίπλα στο τζάκι.

Το προσωπικό μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και να σας «οργανώσει» την ημέρα αν το επιθυμείτε ούτως ώστε να δείτε όλα όσα έχει να σας δώσει το γραφικό Διακοπτό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης (1,5 km), ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν σε κοντινή απόσταση cafe-bars παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασκέδασης.