Καφές, φαγητό και ποτό

4653 Επισκέψεις στο άρθρο

Μαγεμένοι από τη θέα, την όμορφη ακρογιαλιά και το καταπράσινο περιβάλλον, απολαύστε την φροντίδα του καφέ – μπαρ restaurant Grammes, στους Μύλους του Αργους. Γευτείτε καφέδες, χυμούς ή αναψυκτικά και συνεχίστε με ποτό ή με τις γεύσεις του grill restaurant με θέα το μαγευτικό Ναύπλιο και το φωτισμένο κάστρο του.

Στο καφέ – μπαρ restaurant «GRAMMES, στην μαγευτική παραλία των Μύλων στο Αργος, μπορείτε απολαμβάνοντας το μπάνιο σας  το πρωί στην ολοκάθαρη θάλασσα, να γευτείτε έναν από την ποικιλία των καφέδων,  να πιείτε έναν ολόφρεσκο χυμό ή ένα παγωμένο αναψυκτικό ενώ το βράδυ να συνεχίσετε πίνοντας το ποτό σας μέχρι το πρωί, η να γευτείτε τις γεύσεις του grill restorant με θέα το μαγευτικό Ναύπλιο και το φωτισμένο κάστρο του.

Ο χώρος μοναδικός, μια αποβάθρα που έφερνε τις γραμμές του τρένου μέσα στη θάλασσα ένας χώρος που στις τρεις πλευρές του βρέχεται από τη θάλασσα και έχει θεα προς τη παραλία των Μύλων. Ίσως το πιο δροσερό σημείο τής Αργολίδας με καταπληκτική θεα από το Ναύπλιο, το μπούρτζι μέχρι την είσοδο του αργολικού κόλπου. Λειτουργεί από νωρίς το πρωί με καφέ μέχρι αργά το βράδυ με ποτό και δροσιστικά κοκτέιλ.

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι του 1999 όταν δημιουργήθηκε το cafe bar grammes η συνεχεία ήρθε το 2006 όταν λειτούργησε για πρώτη φορά και το εστιατόριο. 

Από τότε κάθε καλοκαίρι οι GRAMMES είναι κοντά σας προσφέροντας μοναδικές στιγμές.