Μείνε σε αυθεντική τέχνη

2682 Επισκέψεις στο άρθρο

Χτισμένο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τεχνοτροπία, το ξενοδοχείο Δρακόλιμνη στο αρχοντικό χωριό Τσεπέλοβο στα Ζαγοροχώρια παρέχει άνεση, πολυτέλεια και ανεπανάληπτη φιλοξενία. Αφήστε τη ματιά σας να πλανηθεί και θαυμάστε τα σκαλιστά ταβάνια καθώς και τα παλιά φωτιστικά φτιαγμένα στο χέρι.

 
Τα ζεστά 31 δωμάτια του ξενοδοχείου Δρακόλιμνη αντανακλά το φίνο γούστο της εποχής. Ξυλόγλυπτα ταβάνια, ξύλινα πατώματα, σκαλιστά έπιπλα, κρεβάτια με ανατομικά στρώματα, πορσελάνινα και μπρούτζινα φωτιστικά δίνουν στο χώρο ένα μοναδικό αέρα κομψής πολυτέλειας.

Όλα διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση και ιδιωτικό μπάνιο με καμπίνες ντους με υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών. Κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο και θυρίδα ασφαλείας, ενώ ορισμένες μονάδες έχουν και ιδιωτικό τζάκι.

Καθημερινά, το ξενοδοχείο σερβίρει πρωινό σε μπουφέ με βιολογικές μαρμελάδες, το οποίο όταν ο καιρός είναι καλός μπορείτε να απολαύσετε και στην εξωτερική βεράντα. 

Το σαλόνι του, οι περίτεχνα φωτισμένες γωνιές τα κλασσικά επώνυμα έπιπλα και οι αναπαυτικοί καναπέδες από αμερικάνικο κυπαρίσσι δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα ζεστασιάς.

Το ξενοδοχείο απέχει 50χλμ. από τα Ιωάννινα. Η περιοχή είναι ιδανική για υπαίθρια αθλήματα και δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ράφτινγκ, κανό και πολλά άλλα. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.