Οικείο περιβάλλον

1838 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Nostos Resort στην Τήνο χτίστηκε σε μία έκταση 3 στρεμμάτων στην παραλία της Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Αγιος Ιωάννης Πόρτο, σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή.

 
Το “Nostos Resort” ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001. Χτίστηκε σε μία έκταση 3 στρεμμάτων στην παραλία της Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Αγιος Ιωάννης Πόρτο στην Τηνο, σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή. 

Επιθυμία του είναι να προσφέρει στον επισκέπτη ένα περιβάλλον που συνδυάζει την γαλήνη του Κυκλαδίτικου τοπίου, τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου και την μοναδικότηττα της Τηνιακής φιλοξενίας.

Από την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, προσπάθησε οι επισκέπτες , να νοιώθουν ότι βρίσκονται σε οικείο περιβάλλον και η πορεία  δείχνει ότι αυτή η πρόθεση, έγινε πραγματικότητα.

Η τοποθεσία και οι υποδομές επιτρέπουν στους επισκέπτες να συνδυάσουν χωρίς να μετακινηθούν, πρωινό και καφέ σε βεράντα με θέα στην Αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα και ατελείωτες ώρες στην υπέροχη παραλία, με καθημερινές συνήθειες όπως η απόλαυση μίας κινηματογραφικής ταινίας στον προσωπικό τους υπολογιστή.

Όλα τα διαμερίσματα και studios, είναι πλήρως εξοπλισμένα και διαθέτουν δική τους αυλή, με θέα στη θάλασσα. Στο snack-bar το οποίο λειτουργεί εντός του συγκροτήματος, μπορείτε να απολαύσετε, με θέα τη θάλασσα, πρωινά, ελαφριά γεύματα, καφέ, ποτό κτλ.

Ο οικογενειακός χαρακτήρας και το μικρό μέγεθος της επιχείρησης, εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες δεν θα αντιμετωπίσουν απρόσωπη εξυπηρέτηση αλλά το χαμόγελο ανθρώπων που θα τους κάνουν να νοιώσουν ότι το «Nostos Resort» είναι και το δικό τους σπίτι.

Tags: ΤΗΝΟΣ