Παραδοσιακές γεύσεις

Διαβάστηκε από 1242 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/2/2017

Στη Γκούρα της Κορινθίας, σκαρφαλωμένη στις πλαγιές της Ζήρειας και με απρόσκοπτη θέα στην πεδιάδα του Φενεού, θα βρείτε την παραδοσιακή ταβέρνα Αίπυτος. Ζεστός χώρος που συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονη αισθητική. Ποικιλία γεύσεων με έμφαση στη ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση.

 
Η Γκούρα είναι ορεινό χωριό της Πελοποννήσου που υπάγεται στο δήμο Σικυωνίων του νομού Κορινθίας. Είναι κτισμένη στις πλαγιές του όρους Κυλλήνη (Ζήρεια) σε υψόμετρο 956 μέτρων στα νοτιοδυτικά της Κορίνθου. Δυτικά του οικισμού βρίσκονται τα Αροάνια και στα νότια εκτείνεται η πεδιάδα του Φενεού.

Στην ταβέρνα Αίπυτος θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο που συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονη αισθητική και προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για το γεύμα σας.

Απολαύστε τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων με έμφαση στη ποιότητα του φαγητού και την άψογη εξυπηρέτηση σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον.

 

 

που να μεινετε - ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  • Ζεστή πατροπαράδοτη φιλοξενία

    Στο κέντρο των Κάτω Τρικάλων, σε ένα όμορφο σοκάκι 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού, ο ξενώνας Παλιόκαστρο προσφέρεται για ήσυχη διαμονή στα εξαιρετικής ποιότητας δωμάτια του. Τα διαμερίσματα με σοφίτα έχουν μαγευτική θέα στα γύρω βουνά και είναι μια καλή βάση εξόρμησης στην πανέμορφη Ορεινή Κορινθία. Περισσότερα