Προορισμός ομορφιάς

2273 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Βόρεια Εύβοια , το ωραιότερο κομμάτι του νησιού και συγκεκριμένα το μαγευτικό Πευκί, βρίσκεται το συγκρότημα Villa Anastasia sea view hotel.

 
Ένα συγκρότημα που χαρακτηρίζεται για τις μοναδικές του ανέσεις, προσφέροντας στον επισκέπτη την μοναδική ευκαιρία να αποδράσει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, βιώνοντας ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια του και τους αγαπημένους φίλους.

To Villa Anastasia δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση ότι κάνει διακοπές από το σπίτι του. Σε  απόσταση μόλις 80 μέτρων βρίσκεται η όμορφη παραλία του Πευκιού στη Βόρεια Εύβοια γα να απολαύσετε το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία σας. Η ευχάριστη διαμονή και η ζεστή φιλοξενία του προσωπικού θα σας καταπλήξουν.

Η σύγχρονη σχεδιαστική καινοτομία των δωματίων και η πολυτελής άνεση τους, το καθιστούν μοναδικό στην κατηγορία του. Το κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η φοβερή θέα των δωματίων τόσο στην θάλασσα όσο και πευκοδάσος του Πευκιού, καθώς και η απόλυτη ησυχία.

Η σχεδίαση τόσο των στούντιος όσο και των διαμερισμάτων ποικίλουν ανάλογα με τα γούστα των επισκεπτών.
Όλα τα δωμάτια έχουν αποκλειστικά τη δική τους βεράντα εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες την ηρεμία και την δυνατότητα να απολάμβάνουν ξέγνοιαστοι το ποτό ή τον καφέ τους.