Σαν κυκλαδίτικο χωριό

2743 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Kritikakis hotel είναι ένα μικρό ιδιωτικό Κυκλαδίτικο χωριό, χτισμένο στο σημείο που οι παρυφές του λόφου της Χώρας της Ίου συναντούν τον όρμο του λιμανιού.

 
Τα διαμερίσματα και τα στούντιο αφομοιώνονται πλήρως με τα κυκλαδικά σοκάκια, τις αυλές και τους κήπους του συγκροτήματος, συνθέτοντας μια μοναδική αίσθηση αρμονίας και χαλάρωσης. 

Πολλαπλές επιλογές διαμονής

Το Kritikakis hotel προσφέρει μεγάλη ποικιλία τύπων διαμονής που περιλαμβάνουν μπάνιο με ντους ή μπανιέρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μαγειρικά σκεύη, επιτραπέζια σκεύη, ψυγείο και καταψύκτη, τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό και δωρεάν WI­FI δίκτυο. Σας προσφέρουμε ενα άνετο και οικογενειακό περιβάλλον με αυλές και ιδιωτικά μπαλκόνια­βεράντες ως επιτοπλίστων με θέα στη θάλασσα.

Στρατηγική τοποθεσία

Με τις παραλίες του Γιαλού, μόλις μια ανάσα μακριά, τα εστιατόρια, τα μπαρ και όλες τις ανέσεις σε πολύ μικρή απόσταση, εύκολη πρόσβαση στο γειτονικό λιμάνι και το χωριό της Ίου, η τοποθεσία του ξενοδοχείου καθίσταται στρατηγική. Το ξενοδοχείο είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψετε όλα τις ομορφίες του νησιού μας, ενώ η μοναχική ατμόσφαιρα του Kritikakis Village θα σας περιμένει μετά τις αποδράσειες σας για να παραδοθείτε σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας.
 

Ευχάριστη διαμονή στον κόλπο του Γιαλού

Είτε είστε οικογένεια, ζευγάρι ή ομάδα φίλων που επιθυμείτε να συνδυάσετε διασκέδαση και χαλάρωση, στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ ευφορίας και γαλήνης. Μόνο πέντε λεπτά από το λιμάνι της Ίου, ο κόλπος του Γιαλού είναι ιδανικός αν θέλετε να έχετε να έχετε εξασφαλησμένη την ηρεμία σας προστατευμένοι από την φασαρία και τον συνωστισμό αλλα ταυτοχρόνως θα θέλατε να έχετε εύκολη πρόσβαση στην έντονη ζωή της Ίου και στις παραλίες της.


 

Tags: ΙΟΣ