Σαν όνειρο ζωής

1968 Επισκέψεις στο άρθρο

Όνειρο ζωής για τους ιδιοκτήτες και χτισμένο εξ ολοκλήρου από τοπική πέτρα και ξύλο, ξεχωρίζει για την μοναδική αισθητική των χώρων του.

Tο ξενοδοχείο Ξεμόνι ξεπροβάλλει αγέρωχο στο άγριας ομορφιάς τοπίο της Λακωνικής Μάνης, καθρεφτίζοντας μια πηγαία αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα του όρμου του Οίτυλου. Τα 15 πολυτελή δωμάτια και σουίτες του εντυπωσιάζουν το βλέμμα και προκαλούν τις αισθήσεις με τη λιτή, ζεστή τους ατμόσφαιρα.

Η απόλυτη αρμονία της παραδοσιακής μανιάτικης αρχιτεκτονικής με την αδάμαστη ομορφιά και αρχοντιά του τοπίου, προσδίδουν στο Ξεμόνι μια παραμυθένια, νοσταλγική γοητεία. Τα 15 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, που διαθέτει, εντυπωσιάζουν το βλέμμα και προκαλούν τις αισθήσεις με τη λιτή, αλλά ζεστή τους ατμόσφαιρα.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Ξεμόνι είναι χτισμένο στην άκρη του παραδοσιακού οικισμού του Οίτυλου στη Νότια Πελοπόννησο, μέσα σε ένα κτήμα με αιωνόβιες ελιές και θέα στον όρμο του Οίτυλου, τους οικισμούς Τσίπα και Λιμένι, καθώς και το βενετσιάνικο κάστρο της Κελεφάς.

Οι εσωτερικοί χώροι και οι σουίτες του ξενοδοχείου συνδυάζουν τέλεια την τοπική παραδοσιακή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις, δημιουργώντας ένα χώρο ιδανικό για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές.

Ελάτε, λοιπόν, να γνωρίσετε την ανεξάντλητης φυσικής ομορφιάς Μάνη και να απολαύσετε τη ζεστή φιλοξενία του 4 αστέρων ξενοδοχείου Ξεμόνι στο πανέμορφο Οίτυλο, στη Νότια Πελοπόννησο.