Σε θαυμάσια τοποθεσία

1638 Επισκέψεις στο άρθρο

Xτισμένο σε μία θαυμάσια πλαγιά με απεριόριστη θέα στο βουνό και στη θάλασσα. 

 
Το Halcyon Villas στη Νάξο είναι ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές boutique ξενοδοχείο.

Αποτελείται από 2 βίλες και 2 σουίτες. Η κάθε βίλα είναι περίπου 130 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 7 επισκέπτες και η κάθε σουίτα είναι περίπου 70 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 επισκέπτες.

Το συγκρότημα είναι διακοσμημένο με εκλεπτυσμένο γούστο σεβόμενο από την μία τον πολιτισμό των Κυκλάδων και από την άλλη παρέχοντας πολυτέλεια και άνεση. Οι βίλες διαθέτουν εσωτερική πισίνα και εσωτερικό spa υδροθεραπείας horizontal shower. Υπάρχει μεγάλη εξωτερική πισίνα, ιδιωτικές αυλές, κήπος και προτεραιότητα μας είναι οι επισκέπτες μας να έχουν μία ανώτερης τάξης εμπειρία και η διαμονή τους να μείνει χαραγμένη στο μυαλό τους.

Η φιλική εξυπηρέτηση, το πρωινό με βιολογικά προϊόντα από το αγρόκτημα μας και εφόσον είναι επιθυμητό γεύμα με φουρνισμένο ψωμί ζυμωμένο και ψημένο στον αναπαλαιωμένο νερόμυλο και φούρνο μας είναι μερικά ακόμη που θα συντελέσουν ώστε οι διακοπές των επισκεπτών μας να τους μείνουν αξέχαστες.

Στα κτίσματα ενσωματώθηκε η «πράσινη» λογική αλλά και η προσέγγιση “smart home”, που σε συνδυασμό με τον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό, παρέχει την απόλυτη αίσθηση άνεσης του 21ου αιώνα.

Tags: ΝΑΞΟΣ