Στο εφαλτήριο... Αέρινο

2001 Επισκέψεις στο άρθρο

Ολοκαίνουργιο, υπέροχο, σούπερ σύγχρονο. Το Αέρινο στο Ναύπλιο είναι αυτό που λέει το όνομά του. Αέρινο.

 
Το Ναύπλιο είναι από τις ομορφότερες και πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας. Η  ολοκαίνουργια πολυτελής πανσιόν ΑΕΡΙΝΟΝ απέναντι από το Ενετικό κάστρο του Παλαμηδιού είναι αυτό το παραδεισένιο μέρος που πρέπει να σκεφτείς για το πού να μείνεις και να κλείσεις έγκαιρα δωμάτιο.

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα για σύγχρονους ταξιδιώτες , προτάσεις για αξέχαστες αποδράσεις, όλα τα βρίσκεις εδώ. Στο ΑΕΡΙΝΟΝ τα έξι δωμάτια είναι το κάτι άλλο. Ηλίανθος, Μελίτη, Ανθυλλίς, Βερονίκη, Λομπέλια ή Ίρις; Διάλεξε από ένα …λουλούδι ή βότανο και πέσε σε ένα σφυρήλατο υπέρδιπλο κρεβάτι με ουρανό. Μασίφ με πατίνα και ρομαντικά ψηλά κεφαλάρια, λευκά είδη και κουρτίνες από ολομέταξη οργαντίνα και δαντέλα σου εγγυώνται το τέλειο σκηνικό υψηλής αισθητικής για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία. Αρκεί να το πάρεις απόφαση ότι η οδήγηση μέχρι το Ναύπλιο θα σε αποζημιώσει για τον κόπο σου και την βενζίνη.

Από την πανσιόν ΑΕΡΙΝΟΝ θα ευχαριστηθείς άνετα την πόλη του Ναυπλίου, θα πας εύκολα σε αρχαιολογικούς χώρους όπως στην Επίδαυρο, στο μικρό και το μεγάλο θέατρο, αλλά και στην Τίρυνθα, στις Μυκήνες και στην αρχαία Κόρινθο. Είναι το ένα και μοναδικό σου εφαλτήριο για να ζήσεις το Ναύπλιο όπως ποτέ ξανά παλιότερα.