Σε περιβάλλον που μοιάζει καρτ ποστάλ!

3535 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα Ημαθίας, σε έναν τόπο και ένα μοναδικό περιβάλλον με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε, βρίσκεται το εξοχικό εστιατόριο - ταβέρνα «Γεράνια». 

Στους απέραντους και φιλόξενους εξωτερικούς χώρους του εστιατορίου «Γεράνια» μπορείτε να απολαύσετε εδέσματα της ώρας και πλήθος μεζέδες, συντροφιά με το τσίπουρο ή το κρασί σας, να ψαρέψετε πέστροφες στην ιδιόκτητη λίμνη ή να τις γευθείτε ολόφρεσκες αφού τις διαλέξετε από το παρακείμενο ιδιόκτητο ιχθυοτροφείο του εστιατορίου! Μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα σας καθισμένοι στον εξώστη με την φανταστική θέα ή δίπλα στο τζάκι που ανάβει πάντα καλωσορίζοντας τους πεινασμένους επισκέπτες της πανέμορφης περιοχής. 

Χάρη στην άψογη οργάνωσή του και στις επιλεγμένες υπηρεσίες που παρέχει, στα «Γεράνια» μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότερα από 400 άτομα στους εξωτερικούς χώρους, όπου και λειτουργεί κιόσκι με πολλά όμορφα και οικονομικά ενθύμια από τη Νάουσα, όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να επιλέξει να χαρίσει στον εαυτό του ή και στους φίλους του. Στο κιόσκι, θα βρείτε μεταξύ άλλων, κρασιά και τσίπουρο παραγωγής, είδη λαϊκής τέχνης και σουβενίρ, παλιά αντικείμενα και αντίκες καθώς και χειροποίητα σπιτικά παρασκευάσματα (ζυμαρικά, τραχανάς, χυλοπίτες).

Απολαύστε τις μοναδικές γαστρονομικές επιλογές του εστιατορίου «Γεράνια», φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι από τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, θαυμάζοντας παράλληλα τις ομορφιές του παρθένου φυσικού τοπίου.