Τα οφέλη της ηλιοπροστασίας και ο Top Expert

7231 Επισκέψεις στο άρθρο

Η τοποθέτηση των μεμβρανών είναι αναμφισβήτητα η πιο αποτελεσματική καθώς παρέχουν μόνιμη προστασία και έχουν πολλαπλά οφέλη. Που θα βρεις μία εγγυημένη εγκατάσταση

Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς από την ονομασία και μόνο του προϊόντος, οι αντηλιακές μεμβράνες έχουν κατασκευαστεί με σκοπό την εξουδετέρωση της βλαβερής ηλιακής ακτινοβολίας και όχι μόνο. Αναλυτικότερα προσφέρουν και τα παρακάτω οφέλη:
  • Μείωση και προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες Α και Β.
  • Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και της χρήσης του κλιματιστικού.
  • Μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία για όσους πάσχουν από δερματοπάθειες ή νοσήματα οφθαλμολογικής φύσης.
  • Μεγαλύτερη προστασία για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους.
  • Αντικλεπτικές ιδιότητες.
  • Προστασία σε περίπτωση ατυχήματος καθώς συγκρατούν τα σπασμένα γυαλιά και αποτρέπουν τραυματισμούς.
  • Γρήγορη και εύκολη απόσβεση
Ψάχνεις εγκαταστάτη; Γρήγορα στον Ζαμπάτη!

Στη Ζαμπάτης θα βρεις σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο, εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρ-μπριζ αυτοκινήτου και αντηλιακών μεμβρανών, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Η 32χρονη πείρα και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση.

Απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών αποτελεί το δίκτυο των πελατών που εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια την εταιρεία και εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα.

Η Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από μια πλούσια γκάμα των καλύτερων εταιρειών στην Ελληνική και διεθνή αγορά από κρύσταλλα παρ-μπριζ και αντηλιακές μεμβράνες, για όλους τους τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!