Boumis VAG Service πολυετής τεχνογνωσία & άριστη εξυπηρέτηση στο Καματερό

Boumis VAG Service πολυετής τεχνογνωσία & άριστη εξυπηρέτηση στο Καματερό

7513 Επισκέψεις στο άρθρο

Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες! Όλα αυτά θα τα βρείτε στο συνεργείο Boumis στο Καματερό! Δικαίως το εξειδικευμένο Group Vag συνεργείο του Κ. Μπούμη συγκαταλέγεται βάση επιλογής των αναγνωστών μας, στα «Καλύτερα Συνεργεία του AutoΤρίτη».

Tα λεγόμενα «συνοικιακά» συνεργεία επενδύουν σε γνώση και εξοπλισμό αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα κάθε πελάτη με 100% επαγγελματισμόκερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερα μερίδια προτίμησης! 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πολλά από αυτά τα συνεργεία, έχουν εξελιχθεί  σε σύγχρονες επιχειρήσεις. Λειτουργούν με όρους αγοράς. Είναι ανταγωνιστικά (σε παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στη σωστή τιμή). Επενδύουν στο «χτίσιμο του ονόματος» τους. Θέλουν να επιλέγονται όχι απλά ως η πιο φθηνή λύση μα ως η κατάλληλη –για την ειδικότητα τους- λύση. Το συνεργείο που πάς και χωρίς «ξύλινα τεχνικά λόγια» σε ενημερώνουν για το τι, πως, πόσο, πότε. Και ότι πούν, το τηρούν στο 100% (γιατί ξέρουν και μπορούν)! 

Ένα τέτοιο συνεργείο είναι αυτό την Auto Service Boumis στο Καματερό
 
Έχει χτίσει  όνομα στον κλάδο της καλής συντήρησης αυτοκινήτου. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες συντήρησης ή επισκευής του αυτοκινήτου σας. Το συνεργείο Auto Service Boumis έχει εμπειρίαχρόνων στο service των αυτοκινήτων του VAG Group (AUDISEATSKODAVOLKSWAGEN), αλλά και φορτηγών VOLKSWAGEN (Transporter-CADDY-AMAROK-CRAFTER). 

Στις εγκαταστάσεις της Auto Service Boumis στο Καματερό θα  βρείτε εξαιρετικό και αξιόπιστο service, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την οδηγική σας ασφάλεια. Διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, ικανό να επισκευάσει οποιαδήποτε βλάβη. Δεχτείτε την απόλυτη εξυπηρέτηση και το πιο αξιόπιστο service στις καλύερες τιμές. 


Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Εξιδικευμένο συνεργείο
  • Κλιματισμός έλεγχος A/C
  • Ανταλλακτικα -αξεσουάρ
  • Διαγνωστικός έλεγχος
  • Προετοιμασία κτεο
  • Επισκευές ταξί
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε στο συνεργείο  Auto Service Boumis προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.


ΜΠΟΥΜΗΣ Γ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Auto Group Vag Service
Λ. ΦΥΛΗΣ 13 , ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Τηλ : 2102323472