Lpg Hellas αξιόπιστες υπηρεσίες εγκατάστασης και μετατροπής με άρτια εξυπηρέτηση στο Χαϊδάρι!

Lpg Hellas αξιόπιστες υπηρεσίες εγκατάστασης και μετατροπής με άρτια εξυπηρέτηση στο Χαϊδάρι!

10043 Επισκέψεις στο άρθρο

Η LPG Hellas είναι ένα νόμιμο και πιστοποιημένο BRC Point συνεργείο (το πρώτο στην Ελλάδα) το οποίο παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης κιτ υγραερίου (LPG) ή φυσικού αερίου (CNG) χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

coral gas
MASTER DIRECT

Η LPG Hellas είναι ένα νόμιμο και πιστοποιημένο BRC Point συνεργείο (το πρώτο στην Ελλάδα) το οποίο παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης κιτ υγραερίου (LPG) ή φυσικού αερίου (CNG) χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και έχοντας ένα έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όλες οι υπηρεσίες εγκατάστασης συνοδεύονται με 2 χρόνια εγγύηση από την BRC Greece, τον επίσημο αντιπρόσωπο και εισαγωγέα της BRC στην Ελλάδα.

Η LPG Hellas συνεργάζεται μόνο με κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων παγκοσμίως, όπως είναι οι Brc & Lovato και σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μετατροπές που έχουν πλέον πραγματοποιήσει, εγγυώνται την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας από όλες τις απόψεις.

Εκτός των υπηρεσιών που περιγράφτηκαν, η LPG Hellas παρέχει και υπηρεσίες γενικού service αυτοκινήτων, service συστημάτων υγραεριοκίνησης, όπως επίσης και έλεγχο ΚΤΕΟ μετά τη μετατροπή του σε υγραέριο. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης δήλωσης για επανέλεγχο υγραερίου.

LPG Hellas για...
  • Οικονομία
  • Ασφάλεια 
  • Επιδόσεις 
  • Οικολογία
Επωφεληθείτε από τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ της LPG Hellas!

LPG HELLAS
Διεύθυνση: Λεωφ. Αθηνών 348, Χαϊδάρι
Τηλέφωνα: 211 2148226, 210 5823114

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)