All the electronics μόνο στον ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

6593 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τεράστια γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο σας και όχι μόνο, εδώ δεν γίνεται να μην βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING
Πριν μερικά χρόνια αν κάνατε  κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορούσατε να βρείτε, ήταν μία που να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούγατε ή του τραγουδιού. Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά!  Γιατί να παραμένετε στις τεχνολογίες του περασμένου αιώνα, όταν αυτές  πλέον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην καθημερινότητα. Γιατί να μην εξελίξετε την πληροφόρηση ή την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία ακόμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Ζήστε στο παρόν και εγκαταστήστε μία οθόνη multimedia.

Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής. H ποιότητα της εικόνας είναι απαράμιλλη, ενώ η πληροφόρηση μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του οδηγού, να είναι εργονομική, όμορφη και πλούσια. Στην κατηγορία φυσικά εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα αυτά συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθώντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

Στον Καλογερόπουλο θα βρείτε οθόνες τελευταίας τεχνολογίας και όχι μόνο!

Εάν θέλετε λοιπόν να αναβαθμίσετε την τεχνολογία του αυτοκινήτου σας, το κατάστημα του κ.  Καλογερόπουλου διαθέτει όλα τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μια επίσκεψη μόνο στην ιστοσελίδα τους φτάνει για να βρείτε ότι σας ταιριάζει. Διατηρεί e-shop, που είναι από τα πρώτα που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα, και μάλιστα προσφέρει τα προϊόντα με πληρωμή σε 6 δόσειςΚαλέστε:  2106717711 

Θα βρείτε οθόνες (1Din/2Din/ΟΕΜ) για την κεντρική κονσόλα, την οροφή και τα προσκέφαλα του αυτοκινήτου σας, προϊόντα infotainment και multimedia, retrofit προϊόντα, ηχεία, κάμερες καταγραφής και οπισθοπορείας, αντικλεπτικά συστήματα για την προστασία του οχήματος σας, λύσεις για την αναβάθμιση της εργοστασιακής οθόνης εγκαθιστώντας Apple Car Play & Android Auto, και οτιδήποτε άλλο αξεσουάρ αντίστοιχου τύπου μπορεί να χρειαστείτε.

Φυσικά οι διευκολύνσεις που έχουν να προσφέρουν δεν τελειώνουν εκεί, αφού υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής του δικού σας συστήματος για επισκευή σε προνομιακές τιμές, όπως και η δυνατότητα πληρωμής είτε με κάρτα, είτε με αντικαταβολή.

KALOGEROPOULOS
Καλέστε:  2106717711 
Δείτε με 1 κλικ: www.kalogeropoulos.gr
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/www.kalogeropoulos.gr/