Αλεξίου Τεχνοδυναμική τεχνογνωσία στα αυτόματα κιβώτια σασμάν transmission στην Γλυφάδα

39617 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/3/2024

Η εταιρεία AALEXIOU ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο της επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου, με υψηλή εξειδίκευση στα ρομποτικά κιβώτια (automatic, semi-automatic gearboxes). 27 χρόνια τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στις βελτιώσεις, μετατροπές και υπηρεσίες συντήρησης των αυτοκινήτων, μπορεί να εγγυάται την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, συνδυάζοντας πάντα την άριστη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία προς τους πιστούς πελάτες της.

 
Η επιχείρηση Τεχνοδυναμική αποτελεί οικογενειακή υπόθεση του πατέρα Αθανασίου και Υιού Αγγελου Αλεξίου, οι οποίοι έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και παρακολουθούν τις εξελίξεις του κλάδου τους, προνοούν και εκσυγχρονίζουν τα μηχανήματα τους, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που προκύπτουν. Ταυτόχρονα το εργατικό δυναμικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Το  έμπειρο προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών τους γνώσεων μέσα από ενημερώσεις,σεμινάρια, για ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων του τομέα τους. Δικαίως το εξειδικευμένο συνεργείο του Κυρίου Αλεξίου συγκαταλέγεται βάση επιλογής των αναγνωστών μας στα «Καλύτερα Συνεργεία του AutoΤρίτη».  

Η AALEXIOU ΤΕΧΝΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ειδικεύεται στην επισκευή σε όλα τα αυτόματα και ημι-αυτόματα σασμάν.Όποιο και αν είναι το πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων του αυτοκινήτου σας, θα σας προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση.  Διαθέτουν το καινοτόμο μηχάνημα καθαρισμού και συντήρησης αυτόματων κιβωτίων,MOTUL EVO, ως επίσημος αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρείας λιπαντικών MOTUL.

         Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:
  • Service Αυτοκινήτου Γενικό, Τακτικό Service 
  • Διάγνωση και Επισκευή Εγκεφάλων Σασμάν
  • Ρομποτικά κιβώτια (automatic, semi-automatic gearboxes).
  • Διάγνωση και Ρυθμίσεις Βελτιώσεις και Αναβαθμίσεις Σασμάν.
  • Επισκευή Αυτόματων και Ημι-Αύτοματων Κιβωτίων
  • Βελτιώσεις Αυτοκινήτου Διάγνωση και Επισκευή
  • Εγκέφαλοι Αυτοκινήτου Προγραμματισμός Engine Control Unit
  • Φίλτρα Αυτοκινήτου, DPF φίλτρα Πετρελαίου Επισκευή καθαρισμός
  • DSG/SELESPEED - EASYTRONIC- TUNING - DPF REPAIR
  • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΤΕΟ
 
Μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε προκειμένου να τους ενημερώσετε για τις εργασίες που ενδιαφέρεσθε και να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Επισκεφτείτε το επίσημο Site τους:  www.aalexiou.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ