Η Mazda αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία εκπροσωπείται σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Value for money MAZDA service!

5258 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο συνεργείο MΑZDA Επιτροπίδης θα βρείτε το τρίπτυχο ασφάλεια, αμεσότητα, εμπιστοσύνη! Πρόκειται για μία top επιχείρηση που θα φροντίσει ώστε το Mazda σας θα λειτουργεί πάντα με ασφάλεια και στο 100%!

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Ασφάλεια! Από τον σχεδιασμό των εγκαταστάσεων και των διαδικασιών που ακολουθούνται στην επιχείρηση, μέχρι τον τελικό έλεγχο πριν την παράδοση κάθε αυτοκινήτου, στον κάτοχο του. Όλα με στόχο την ασφάλεια (στην εργασία και στον δρόμο) !

Αμεσότητα! Καθώς κάθε περίπτωση είναι ιδιαίτερη. Κάθε κάτοχος, μοναδικός. Όλοι βρίσκουν αμεσότητα ανταπόκρισης στο θέμα συντήρησης ή βελτίωσης του αυτοκινήτου τους.

Εμπιστοσύνη  Διότι είναι η λέξη «κλειδί» (τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις-συναλλαγές). Κερδίζεται, δεν απονέμεται. Και η MAZDA Επιτροπίδης, δείχνει να έχει κερδίσει το παιχνίδι της καλής φήμης. Bασισμένη στον σεβασμό και την ποιότητα της δουλειάς που παρέχειi στους πελάτες. Στοχεύοντας στα υψηλά επίπεδα Ικανοποίησης. Προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές για όλες τις υπηρεσίες της !            
 
Εξουσιοδοτημένο after sales service Mazda
Στο πιστοποιημένο συνεργείο MAZDA του κ. Επιτροπίδη μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής - συντήρησης αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.


Το προσωπικό του συνεργείου αποτελείται από τεχνικούς που έχουν επενδύσει στη γνώση δια βίου.
Στις εγκαταστάσεις του υπάρχει σύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος προσθέτει  δυνατότητες στο τεχνικό προσωπικό να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα (επισκευής) με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Το προσωπικό του συνεργείου αποτελείται από τεχνικούς που έχουν επενδύσει στη γνώση δια βίου. Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων είναι βασικό χαρακτηριστικό τους. Αυτό βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και όφελος στον τελικό καταναλωτή ο οποίος βρίσκει πάντα ΛΥΣΗ στα ζητήματα ακόμα και των πιο απαιτητικών επισκευών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!
Με κάθε service η MAZDA Επιτροπίδης παρέχει δωρεάν έλεγχο 50 σημείων και έλεγχο Α/C.

Mazda,  Service,  Καλλιθέα,  Eξουσιοδοτημένος

Η Mazda αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων, η οποία εκπροσωπείται σε πολλές χώρες του πλανήτη, ενώ διαθέτει πληθώρα εργοστασίων τόσο στην Ιαπωνία, όσο και σε άλλες χώρες στον πλανήτη.
Έχει κατασκευάσει αυτοκίνητα τα οποία τάραξαν για τα καλά τα νερά της αυτοκινητιστικής ιστορίας, όπως το Mazda RX-7, αλλά και το αειθαλές Mazda MX-5. Πέρα των μοντέλων που έφερε στο προσκήνιο όμως, η Mazda καινοτόμησε και στο μηχανολογικό κομμάτι, μιας και ήταν η πρώτη και μοναδική φίρμα που εξέλιξε τόσο τον περιστροφικό κινητήρα Wankel, ο οποίος ακόμα και στις μέρες μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο λειτουργίας του.

Τι ισχύει σήμερα;
Έπειτα από την αποχώρηση της ΕΛΜΑ, τα ινία ανέλαβε η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με έδρα το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, η οποία αναλαμβάνει να τροφοδοτεί με ανταλλακτικά και αξεσουάρ την ελληνική αγορά. 
Μείζονος σημασίας όμως ήταν η τοποθέτηση του κ. Αρτέμη Ξαγοράρη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της Mazda Ελλάδος. Ένας άνθρωπος με εμπειρία όπου ξεκίνησε τη δραστηριότητά του με την Mazda Ελλάδος το 2000, «τρέχοντας» τότε το κομμάτι του after sales στην εταιρεία.
Πλέον το αρχικό δίκτυο των 12 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, έχει αναπτυχθεί αρκετά και πλέον αριθμεί 26 επισκευαστές οι οποίοι διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και πληρούν τα ποιοτικά πρότυπα της εταιρείας.

Έτσι, η Mazda είναι σε θέση να εγγυηθεί στους 100.000 ιδιοκτήτες οχημάτων Mazda στην Ελλάδα ότι μπορούν να συντηρούν και να επισκευάζουν το όχημα τους με γνήσια ανταλλακτικά, κάνοντας χρήση ακόμα και της εγγύησης τους. Σε ότι έχει να κάνει με την πώληση καινούργιων αυτοκινήτων Mazda στη χώρα μας, είναι ένα θέμα το οποίο θα υπάρχουν περαιτέρω εξελίξεις στα τέλη του 2015. 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών