ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ

POWERSPORTS MOTOR OIL

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΑ MOTOR OIL

RACING MOTOR OIL

Red Line Λιπαντικά, χωρίς συμβιβασμούς

5065 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά Red Line έχουν αποκτήσει την καλή τους φήμη τόσο από τους οδηγούς αγώνων που τα εμπιστεύονται όσο από τα προϊόντα που ενθουσιάζουν για την δημιουργία τους που αποδίδουν και προστατεύουν χωρίς συμβιβασμούς.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE
Red Line Oil από το 1979
Το 1979, το Red Line Synthetic Oil άρχισε να δημιουργεί λιπαντικά για τη βιομηχανία αγώνων. Σήμερα, κατασκευάζουν περισσότερα από 100 προϊόντα ποιότητας, όπως λάδια κινητήρων, λιπαντικά ταχυτήτων, λιπαντικά συναρμολόγησης, πρόσθετα καυσίμων και το δημοφιλές πρόσθετο ψύξης WaterWetter για τις αγορές αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, θαλάσσιων και βιομηχανικών.

Η τεχνολογία του Red Line Oil  
Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η Red Line ανταποκρίνεται στις τεχνικές προκλήσεις της σημερινής βιομηχανίας επιδόσεων. Παραμένει στην κορυφή κάθε θέσης της αγοράς, εξασφαλίζοντας προτάσεις προϊόντων που οδηγούν σε σοβαρά κέρδη απόδοσης. Χρησιμοποιούν τη γνώση των αγώνων για να δημιουργούν  προϊόντα υψηλής απόδοσης για αυτοκίνητα και άλλα οχήματα. Τα προϊόντα της Red Line αποδίδουν και προστατεύουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά. Χωρίς συμβιβασμούς.

Κατηγορίες ου καλύπτουν 



ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗ
Παράγονται μόνο σε έναν κορυφαίο βαθμό, αυτά τα προϊόντα προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα που διατίθεται στην αγορά σήμερα και στην ευρύτερη ποικιλία ιξώδους




POWERSPORTS MOTOR OIL
Πλήρες συνθετικό με βασικά αποθέματα PAO και Ester και 2200 ppm ZDDP για αντιανδρικά



 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΑ MOTOR OIL
Το ζητήσατε: Προϊόντα Red Line εγκεκριμένα από OEM, για βενζίνη και μικρούς κινητήρες ντίζελ.



RACING MOTOR OIL
Τα λιπαντικά αγώνων παρέχουν μεγαλύτερη προστασία από τη φθορά από τα λιπαντικά κίνησης για επιβατικά οχήματα, ωστόσο, αυτά τα προϊόντα περιέχουν λιγότερα απορρυπαντικά και δεν είναι κατάλληλα για χρήση σε δρόμους

Τα λιπαντικά Red Line θα τα βρείτε στην εταιρεία Trade Wind. Ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.                                           Καλέστε: 210 111569 &  2104221442 

Ήδη από το 2006 όμως, η Trade Wind έχει υιοθετήσει και τις νέες τεχνολογίες, δημιουργώντας ένα από τα πιο ενημερωμένα και αξιόπιστα e-shop της αγοράς. Στο trade-wind.gr λοιπόν, μπορείτε να βρείτε μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών για την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και τα best sellers των καταναλωτών.

Στα καταστήματα της εταιρίας διαθέτει λιπαντικά για όλους τους τύπους των οχημάτων, από επώνυμες μάρκες, όπως Motrocote ή Castrol κ.α., αλλά και μία μεγάλη γκάμα από χημικά πρόσθετα, φίλτρα και μπουζί. 

TRADEWIND
Καλέστε: 210 111569   &   2104221442 
Δείτε με 1 κλικ: http://www.trade-wind.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ