Αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας

Αντηλιακές μεμβράνες υψηλής τεχνολογίας

12957 Επισκέψεις στο άρθρο

- Ο ήλιος μπορεί να μετατρέψει το αυτοκίνητο σε… θερμοκήπιο (με εσωτερικές θερμοκρασίες έως και 90 βαθμούς Κελσίου!)
- Το εσωτερικό καταστρέφεται από τον ήλιο (το ταμπλό μπορεί μέχρι και να σπάσει)
- Οι αντηλιακές μεμβράνες προστατεύουν το αυτοκίνητο από φθορές
- Κάνουν και πιο εύκολη τη ζωή του οδηγού, καθώς η καμπίνα δροσίζει πιο εύκολα με το AC

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING

Στην Ελλάδα φημιζόμαστε για τον εξαιρετικά ηλιόλουστο καιρό μας, χειμώνα-καλοκαίρι. Παρότι ο καιρός μπορεί να είναι ευεργετικός για εμάς, για το αυτοκίνητό μας μπορεί να είναι έως και επιζήμιος. Ο ήλιος μπορεί να μετατρέψει το αυτοκίνητο σε… θερμοκήπιο, καθώς τα τζάμια στα παράθυρα εγκλωβίζουν την θερμότητα, κάνοντας το εσωτερικό ανυπόφορα ζεστό. Σε πολλά σημεία του αυτοκινήτου, η θερμοκρασία μπορεί να αγγίξει και του 90 βαθμούς Κελσίου, ειδικά σε μέρη όπως το ταμπλό και τα καθίσματα, που επηρεάζονται περισσότερο από την ένταση της ακτινοβολίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
 
Φυσικά, ο οδηγός δεν μπορεί να οδηγήσει σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, επομένως μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσει το AC ώστε να ψύξει την καμπίνα, σε ένα πιο υποφερτό επίπεδο. Όμως όσο πιο καυτή η καμπίνα, τόσο περισσότερο θα πρέπει να λειτουργήσει το AC για να την ψύξει, καταναλώνοντας περισσότερο καύσιμο. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η υπεριώδης και η υπέρυθρη ακτινοβολία μπορούν επίσης να καταστρέψουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι τα ηλιοκαμένα και ξεθωριασμένα καθίσματα καθώς και τα σπασμένα ταμπλό. Τα φιμέ, αντηλιακά τζάμια μπορούν να αποτρέψουν όλα τα παραπάνω, ενώ μπορούν να κάνουν το αμάξι πιο όμορφο εμφανισιακά.

Η V-KOOL αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μια κορυφαία μάρκα 

Η  V - KOOL παρέχει στην Ελληνική αγορά μια αυτοτελή μονάδα ενεργειακών λύσεων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, με έξυπνες και πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα, που βασίζονται στην απόρριψη της Ηλιακής Ακτινοβολίας και τις βλαβερές και ανεπιθύμητες επιπτώσεις της.
Η V-KOOL Athens  που εδρεύει στην Γλυφάδα Αττικής, είναι οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της V-KOOL International, για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Με τριακονταετή εμπειρία στις ΗΠΑ και στις διεθνείς αγορές στις ενεργειακές λύσεις και στις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.
Είναι πρωτοπόρος και αποκλειστική παραγωγός του μοναδικού διαυγούς φιλμ"Επιλεκτικού Φάσματος" στον κόσμο, όπου μεταδίδει σε ποσοστό πάνω από 75-80% του φωτός ημέρας, ενώ απωθεί 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας και 94% της υπέρυθρης θερμότητας. Βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο στην παραγωγή και εκμετάλλευση μεμβρανών, την Eastman Chemical Company .

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ