Απόκτησε κορυφαία τεχνολογία Volvo στην MaxxMotors!

2822 Επισκέψεις στο άρθρο

Τώρα που όλη η γκάμα SUV, Sedan, Station wagon προσφέρεται με χρηματοδοτικά Volvo από 0% προκαταβολή και έως 84 δόσεις. Τώρα που αν αγοράζεις υβριδικό της οικογένειας Volvo Recharge θα έχεις επιδόσεις μα και μηδενικό εταιρικό φόρο. Τώρα που με Online κράτηση έχεις και 5 χρόνια εγγύηση.


Η MaxxMotors, καταξιωμένη εταιρεία στις υπηρεσίες αυτοκίνησης στην Βόρεια Ελλάδα, εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τη Volvo, μία πολυτελή, hi-tech και διακεκριμένη για τα κορυφαία επίπεδα ασφάλειας φίρμα. Τώρα, η αγορά ενός Volvo από την MaxxMotors γίνεται ευκολότερη από ποτέ με συμφέρουσες προσφορές και χρηματοδοτικά!
 
Η Volvo είναι μία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν επενδύσει σημαντικά και έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη τεχνολογιών για την ασφάλεια των επιβατών και των υπολοίπων χρηστών του δρόμου. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, όπως τις γνωρίζουμε σήμερα, είναι έργο μηχανικού της Volvo από το 1959, μαζί με πολλές ακόμα καινοτομίες που λόγω της ανεκτίμητης αξίας τους καθιερώθηκαν στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα σε όλες τις μάρκες, με κύριο γνώμονα την προστασία των ανθρώπων σε κάθε διαδρομή.
 
Πίσω στο σήμερα, η MaxxMotors θέλοντας να κάνει όσο το δυνατόν πιο προσιτή την αγορά ενός εκ των premium, κορυφαίων σε ασφάλεια και τεχνολογίες μοντέλων της Volvo, προκειμένου εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μετακινείστε ελεύθερα και με ασφάλεια, προχωρά σε εξαιρετικά δελεαστικές προσφορές και συμφέρουσες χρηματοδοτικές προτάσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον, οι experts της MaxxMotors A.E.B.E. με μεγάλη εμπειρία στα μοντέλα της Volvo βρίσκονται στη διάθεσή σας, ούτως ώστε να σας "ξεναγήσουν" σε όλα τα αυτοκίνητα της σκανδιναβικής φίρμας και να βιώσετε την εμπειρία Volvo. Μάλιστα, η MaxxMotors έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την "μαμά" Volvo Cars, καθώς η "Συνήγορος του Πελάτη" της Volvo MaxxMotors βραβεύθηκε ως μία από τους 15 καλύτερους "Συνηγόρους του Πελάτη" παγκοσμίως για την περσινή χρονιά, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η MaxxMotors βρίσκεται στην κορυφή της Ελλάδος σε επίπεδο εξυπηρέτησης.
 
Ακολουθώντας το μότο της Volvo: «τα αυτοκίνητα που σας προσέχουν, όπως εσείς προσέχετε τους αγαπημένους σας», η MaxxMotors, η οποία έχει περισσότερα από 25 χρόνια λειτουργίας (ιδρύθηκε το 1993), προσέχει και εξυπηρετεί τους καταναλωτές στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ ανήκει στο δίκτυο των Επίσημων Διανομέων για ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 8 μάρκες: Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volvo, Hyundai, Kia και Isuzu! Μία πολύ γνωστή επιχείρηση της αγοράς και συντήρησης αυτοκινήτου, η οποία εδρεύει σε δύο καταστήματα στην Κοζάνη (κεντρικό & υποκατάστημα) και ένα στα Ιωάννινα, κατέχοντας το 25% της αγοράς, δηλαδή 1 στα 4 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην περιοχή πωλούνται από την MaxxMotors A.E.B.E., η οποία εξυπηρετεί πάνω από 10.000 πελάτες το χρόνο στα συνεργεία της.
 
Σημειώστε πως, στις υπερσύγχρονες μονάδες της MaxxMotors δίνεται η δυνατότητα για τη συντήρηση των αυτοκινήτων των εταιρειών που εκπροσωπούνται, από έμπειρους τεχνικούς με υψηλή κατάρτιση αλλά και αυθεντικά ανταλλακτικά, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πάντα η υψηλότερη ποιότητα στη φροντίδα του αυτοκινήτου.
 
Αυτά τα κορυφαία επίπεδα ποιότητας διατηρεί σε κάθε τομέα και η Volvo, καθώς δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας, με τη χρήση της καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας στην υπηρεσία σας, με την επινόηση νέας τεχνολογίας εκεί όπου δεν υπάρχει ήδη και με το συνδυασμό τεχνολογιών για είστε πάντα έτοιμοι για νέες εμπειρίες με το Volvo σας. Και όλο αυτό το premium πακέτο, ολοκληρώνεται αρμονικά με τα χρηματοδοτικά και άλλα οφέλη που προσφέρει.
 
Χρηματοδοτικά Volvo από 0% προκαταβολή με έως και 84 δόσεις
Η γκάμα της Volvo απαρτίζεται από τρία εντυπωσιακά SUV, τα XC40, XC60 και XC90, δύο στιλάτα Sedan, τα S60 και S90 και τρεις πρακτικές station wagon προτάσεις, ή αλλιώς Estate, τα V60, αλλά και τα «περιπετειώδη» V60 Cross Country και V90 Cross Country. Όλα τα μοντέλα της premium φίρμας προσφέρονται με δύο προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα, τα Volvo Classic και Volvo Balloon, με διαφορετική προσέγγιση το καθένα, ούτως ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα για να αποκτήσετε το Volvo των ονείρων σας.
 
Το Classic, έχει 0% προκαταβολή και διάρκεια από 12 έως και 84 μήνες με το σταθερό επιτόκιο να ορίζεται στο 7,95%, ενώ το Balloon περιλαμβάνει προκαταβολή από 30% με το ίδιο σταθερό επιτόκιο 7,95% και διάρκεια αποπληρωμής 47 μήνες συν την τελευταία δόση Balloon. Επιπλέον αυτών, τα χρηματοδοτικά της Volvo έρχονται με έξτρα παροχή 6 μήνες ασφάλεια αυτοκινήτου μέσω της Allianz (εξαιρούνται τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην ενέργεια Volvo Limited Offers).
 
Αγόρασε Volvo & γλίτωσε τον εταιρικό φόρο
Tα Plug-in υβριδικά μοντέλα της οικογένειας Volvo Recharge προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις, καλύπτουν τις μέσες καθημερινές μετακινήσεις χωρίς σταγόνα καυσίμου, ενώ αρκετά από αυτά έχουν μηδενικό εταιρικό φόρο, βάσει νομοθετήματος που ισχύει τον τελευταίο χρόνο, ανεβάζοντας στο maximum το όφελος για εκείνον που θα επιλέξει κάποιο εξ αυτών. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν εκπομπές CO2 κάτω από 50 γρ./χλμ. και λιανική τιμή προ φόρων κάτω από 40 χιλιάδες ευρώ. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε το κόμπακτ XC40 Recharge Plug-in Hybrid με 211 ή 262 ίππους, ή ακόμα και το V60 Recharge Plug-in Hybrid των 340 ίππων (!) χωρίς να πληρώνετε εταιρικό φόρο χρήσης στην χρονομίσθωση.
 
Online κράτηση Volvo, τώρα με 5 χρόνια εγγύηση
Οι απαιτητικοί καιροί που βιώνουμε έχουν εντάξει ολοένα και περισσότερο το διαδίκτυο στη ζωή μας. Πλέον, μπορεί κανείς να αγοράσει ακόμα και αυτοκίνητο μέσα από τονυπολογιστή, το smartphone ή το tablet του και στην περίπτωση της MaxxMotors Volvo, εκείνος που θα κρατήσει online το Volvo της επιλογής του θα έχει 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια Volvo Assistance.
 
Εγγύηση ανταλλακτικών εφ΄όρου ζωής
Έχοντας επιλέξει ένα Volvo, απολαμβάνετε τη σιγουριά που εμπνέει ένα αυτοκίνητο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής στο χρόνο, ωστόσο, όπως κάθε αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστεί κάποιου είδους επισκευή. Η Volvo ενισχύει τα ήδη ισχυρά θεμέλια της σχέσης με τους πελάτες της προσφέροντας το πρόγραμμα «Eγγύηση Ανταλλακτικών για τον Πελάτη Εφ'όρου Ζωής», κάτι που σημαίνει πως πληρώνετε μόνο για μια φορά το ανταλλακτικό και ποτέ ξανά! Αναλυτικότερα, περιλαμβάνονται τα ανταλλακτικά που αγοράζονται και τοποθετούνται σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo, όπως ακριβώς στην MaxxMotors Volvo,για όσες φορές τυχόν χρειαστεί αντικατάσταση λόγω εργοστασιακού ελαττώματος. Η εγγύηση καλύπτει το κόστος του ανταλλακτικού και των εργατικών, για ανταλλακτικά που αγοράζει ο πελάτης μετά την έναρξη του προγράμματος.
 
 
Η MaxxMotors A.E.B.Ε. αποτελεί αποκλειστικό διανομέα, επισκευαστή των αυτοκίνητων Volvo για την Ήπειρο:
  • Κατάστημα Ιωαννίνων: Δ.Τ. 2651 200400 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES