Car Group Kalogritsas, expert στην εγκατάσταση & συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης

Car Group Kalogritsas, expert στην εγκατάσταση & συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης

12241 Επισκέψεις στο άρθρο

Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.

coral gas
MASTER DIRECT

Βάζοντας LPG ή CNG από τα πρώτα χιλιόμετρα καταλαβαίνεις σε πόσο μεγάλο βαθμό μειώνεται η κατανάλωση σε σχέση με τη βενζίνη, πράγμα απολύτως λογικό αφού τα συνολικά έξοδα μετακίνησης μειώνονται σε επίπεδα που φτάνουν το 40% με υγραέριο και το 60% με φυσικό αέριο!

Κοινοποίησέ το »

Με ένα λογικό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, μπορείς να περιορίσεις τα κόστη σου στο ελάχιστο. Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορείς να επιτύχεις γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσεις μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη σου σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας.

Ωστόσο η επιλογή ενός κατάλληλου συστήματος, η εγκατάσταση του, αλλά και η συντήρηση του θα πρέπει να γίνεται μόνο σε πιστοποιημένα συνεργεία, που διαθέτουν τα απαραίτητα εργαλεία - μηχανήματα και την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Μία τέτοια επιχείρηση είναι η Car Group Kalogritsas. Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο, που προσφέρει άριστες υπηρεσίες από το 2011. Έχει κύρια δραστηριότητα  την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας στα Γλυκά Νερά μπορείτε να μετατρέψετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε διπλού καυσίμου, επιλέγοντας είτε υγραέριο, είτε φυσικό αέριο.  Η εξειδίκευση της επιχείρησης πάνω στην αεριοκίνηση φαίνεται και από το γεγονός ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συνδέσμου Εναλλακτικών Καυσίμων Οχημάτων Ελλάδος.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)