28 χρόνια expert στα αντικλεπτικά συστήματα

1664 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2020

Στο κατάστημα της Galanis Giorgos θα βρείτε όλες τις σύγχρονες λύσεις στο χώρο των αντικλεπτικών συστημάτων, αλλά και όλα τα νέα προϊόντα multimedia και ηλεκτρονικά αξεσουάρ.

 
Οι «επαγγελματίες» κλέφτες, είτε έχουν σκοπό να παραβιάσουν, είτε να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητό σας, είναι συνήθως εφοδιασμένοι με τα πιο προηγμένα τεχνολογικά «εργαλεία». Όπως είναι λογικό το να κλειδώνετε απλά το όχημά σας, δεν είναι πια καθόλου αποτελεσματικό καθώς οι επίδοξοι κλέφτες έχουν διάφορους τρόπους παραβίασης των κλειδαριών.

Στο κατάστημα της Galanis Giorgos θα βρείτε τα πλέον σύγχρονα αντικλεπτικά συστήματα, ώστε να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια. Πρόκειται για εξουσιοδοτημένο κέντρο τοποθετήσεων & πωλήσεων συστημάτων συναγερμού/εντοπισμού, αυτοκινήτων & μοτό, Multimedia & αναβάθμιση ηχοσυστήματος. Παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων. Εστιάζει στο να προσφέρει την κατάλληλη, για κάθε ανάγκη, λύση πάντα με έμφαση στα θέλω του πελάτη. Καλέστε: 21 0502 4898

Είναι Car Stereo - Multimedia Center
Στο κατάστημα της εταιρίας θα βρείτε μόνιμη έκθεση των περισσοτέρων για ότι έχει σχέση με ήχο, εικόνα και ασφάλεια για το αυτοκίνητό σας. Συναγερμοι αυτοκινητων, μοτοσυκλετων, εντοπισμος GPS, φωτα LED, Xenon HID, ηχητική αναβάθμιση, MultiMedia, ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα αξεσουάρ για όλε τα αυτοκίνητα. Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται καθημερινά με νέα προϊόντα, μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα ότι αξεσουάρ ψάχνετε ενώ σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που θέλετε, επικοινωνείτε με το έμπειρο προσωπικό και δίνετε απλά τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας και το αξεσουάρ που σας ενδιαφέρει θα βρεθεί άμεσα.

Αποστολή της εταιρείας είναι να μπορεί ο κάθε κάτοχος αυτοκινήτου να συντηρεί σωστά, οικονομικά και με ποιοτικά ανταλλακτικά το αυτοκίνητό του σε ετήσια βάση.

GALANIS GIORGOS
Καλέστε: 21 0502 4898

Δείτε με 1 κλικ: https://ggalanis.gr/index.php?route=common/home