6 οφέλη της τοποθέτησης μεμβράνης!

3736 Επισκέψεις στο άρθρο

Κόβουν την αντηλιά και την ζέστη. Προστατεύουν τα μάτια και από τα …αδιάκριτα μάτια. Το κρατάνε σαν καινούργιο. Προσδίδουν υψηλή αισθητική. Δεν κοστίζουν και αξίζουν. Οι μεμβράνες αυτοκινήτου.

PERAMAX
PLAKA PARKING
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού ήλιου! Μα επίσης πολλές φορές, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, όλοι μας έχουμε νιώσει το αυτοκίνητό μας να «βράζει» από τη ζέστη και να μην μπορούμε να καθίσουμε στα καθίσματά του επειδή καίνε.

Μία καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει η 3Μ με τα μοναδικά προϊόντα της. Με μία σειρά μεμβρανών αυτοκινήτου που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. και την καινοτομία, η 3Μ™ δημιούργησε την σειρά μεμβρανών αυτοκινήτου.

Η μεμβράνη είναι μια σύνθεση πολυεστερικού υλικού και ειδικών αντιχαρακτικών και απορροφητικών επιστρώσεων. Περιέχει ενσωματωμένη κόλλα κατασκευασμένη με τη μοναδική τεχνογνωσία της 3Μ. Ενώ, στην εξωτερική επιφάνεια της υπάρχει ένα διαφανές προστατευτικό φύλλο (liner), το οποίο συγκρατεί αναλλοίωτη την κόλλα και αφαιρείται πριν τοποθετηθεί η μεμβράνη στο τζάμι.

Οι μεμβράνες τοποθετούνται στην εσωτερική πλευρά του τζαμιού και με την βοήθεια της κόλλας "γίνονται ένα σώμα" με το τζάμι. Οι μεμβράνες 3Μ Scotchtint είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία, βοηθώντας έτσι στη μείωση της θερμότητας που διαπερνά ένα τζάμι.
Υπάρχουν 2 βασικές κατηγορίες μεμβρανών: η Color Stable (CS) και η Crystalline (CR). Κάθε μια από αυτές διατίθεται σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις σκουρότητας. Το νούμερο της μεμβράνης συμβολίζει το ποσοστό ηλιακής ακτινοβολίας που διαπερνά το τζάμι του αυτοκινήτου. Όλες οι μεμβράνες της 3Μ συγκρατούν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας. Βασικό χαρακτηριστικό των μεμβρανών είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν δυσχεραίνουν την οδήγηση και δεν εμποδίζουν την ορατότητα του οδηγού.

6 οφέλη από την τοποθέτηση τους!

Προστασία από τη υπεριώδη ακτινοβολία.Οι αντηλιακές μεμβράνες Scotchtint της 3Μ,
απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου (UVA/UVB), και έτσι προστατεύουν τους επιβαίνοντες από τις βλαβερές συνέπειες του ηλίου.

Προστασία από την αντηλιά.Τους ζεστούς μήνες του χρόνου η αντηλιά είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για τους οδηγούς αυτοκινήτων καθώς τους εμποδίζει να βλέπουν καθαρά επίσης μπορεί δυνητικά να γίνει λόγος ατυχήματος.

Προστασία του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Το σαλόνι του αυτοκινήτου, οι ταπετσαρίες, τα δέρματα, αλλά και τα πλαστικά δεν ξεθωριάζουν, δεν φθείρονται και δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους. Καθώς η μεμβράνη εμποδίζει το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας, που είναι υπεύθυνη για τη φθορά τους.

Προστασία των επιβατών σε περίπτωση θραύσης κρυστάλλων. Το μεγαλύτερο ποσοστό τραυματισμών σε μικροατυχήματα με το αυτοκίνητο προκαλούνται από τη θραύση των κρυστάλλων. Οι μεμβράνες συγκρατούν τα θραύσματα των κρυστάλλων, προστατεύοντας από τραυματισμούς.

Καλύτερη απόδοση κλιματισμού. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ηλιακής θερμότητας απορροφάται από τις μεμβράνες. Έτσι οι αντηλιακές μεμβράνες διατηρούν το χώρο πιο δροσερό και κατ' επέκταση βοηθούν στην μείωση χρήσης κλιματισμού στο αυτοκίνητο.

Μοναδική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Διακριτική, μέτρια ή σκούρα, όποιο τύπο μεμβράνης και αν επιλέξετε, το αυτοκίνητο σας θα πάρει νέα μορφή, μοιάζοντας πιο σπορ και πιο μοντέρνο. Είναι κοινή αποδοχή ότι η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε αυτοκίνητα ακόμα και με πιο κλασικό ή συμβατικό design αναβαθμίζει σημαντικά την αισθητική τους.

2 λόγια για την SSL (Standard Solutions Limited)

Είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος  οργανισμός. Ιδρύθηκε το 1978 και έκτοτε συμμετέχει ενεργά στο χώρο του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών.

Το 2002 η εταιρεία υπογράφει σύμβαση συνεργασίας με την πολυεθνική εταιρεία 3M και με την πάροδο των χρόνων αναδεικνύεται σε στρατηγικό συνεργάτη της 3Μ Hellas. Σήμερα η SSL είναι Αποκλειστικός Διαχειριστής του δικτύου καταστημάτων 3M AutoStation, είναι Επίσημος Διανομέας και Πιστοποιημένος Εγκαταστάτης της 3Μ, ενώ είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Εγκαταστατών Μεμβρανών.

Πέραν των παραπάνω δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στους τομείς εμπορίας, διανομής και εγκατάστασης προϊόντων:
        3M™ Di-Noc™: Αρχιτεκτονικές Μεμβράνες κτιρίων και σκαφών.
        3M™ Scotchcal™: Διακοσμητικές Μεμβράνες αυτοκινήτων, σκαφών και κτιρίων.
        3M™ Scotchtint™ Window Films: Αντηλιακές Μεμβράνες για κτίρια, αυτοκίνητα, σκάφη.
        3M™ Nomad™: Συστήματα επαγγελματικών ταπέτων καθαρισμού.
        3M™ Safety-Walk™: Αντιολισθητικά προϊόντα.
        3M™ Scotchprint™: Μεμβράνες Ψηφιακής Εκτύπωσης.
        3M™ Wrapping: Μεμβράνες αλλαγής χρώματος αυτοκινήτων και σκαφών.
        3M™ Scotchshield™ Window Films: Μεμβράνες ασφαλείας και προστασίας.
        3M™ Car Care: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου.

SSL (Standard Solutions Limited)
Καλέστε:  2109566100
Δείτε με 1 κλικ: 
https://ssl.style/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ