Αλυσίδες χιονιού από κορυφαίο κατασκεαστή

Αλυσίδες χιονιού από κορυφαίο κατασκεαστή

3234 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AUTOPEWAG KIOURAS προσφέρει στην ελληνική αγορά τις αλυσίδες χιονιού PEWAG, της αυστριακής εταιρίας που ανήκει στο γκρουπ των κορυφαίων κατασκευαστών χιονοαλυσίδων στο κόσμο.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Είναι αλήθεια ότι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένας οδηγός, είναι η κίνηση σε χιονισμένους ή παγωμένους δρόμους. Η έλλειψη εμπειρίας επηρεάζει αρνητικά την κρίση μας και τις ενέργειές μας σε τέτοιες συνθήκες με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαστε άδικα και ενίοτε να κινδυνεύουμε. Είναι απαράβατος «κανόνας» λοιπόν να διαθέτουμε αρχικά αλυσίδες στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου μας αλλά και να μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε σωστά ώστε να επωφεληθούμε στην πράξη. 

Κοινοποίησέ το »


Δεν έχετε προημεθυτεί ακόμα;

Στην AUTOPEWAG KIOURAS θα βρείτε τις αλυσίδες PEWAG από την Αυστρία. Η εταιρία του κ. Kιούρα είναι επίσημος αντιπρόσωπος των αλυσίδω αυτών στην Ελλάδα. Πρόκειται για προϊόντα που προσφέρουν την μεγίστη ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης με χιόνι, πάγο, λάσπη.            Καλέστε: 2109708822


Λίγα λόγια για την Pewag

H αυστριακή εταιρία έχει στην κυριολοξία εκατοντάδες χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αλυσίδων και των εξαρτημάτων τους. Όλα ξεκίνησαν το 1479, όπου στην πόλη Brueckl ( πρώτη τεκμηριωμένη αναφορά του εργοστασίου σφυρηλάτησης) ο όμιλος Pewag ξεκίνησε την πορεία του για να γίνει ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αλυσίδων παγκοσμίως.  Σήμερα η επιτυχία της βασίζεται στα άριστα σχεδιασμένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. 

Έτσι λοιπόν, η AUTOPEWAG KIOURAS με απόλυτη ευθύνη και πείρα στον τομέα των αλυσίδων χιονιού σας προσφέρει την υψηλή ποιότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία της Pewag. Συγκεκριμένα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τα εξής προϊόντα:

  • Αλυσίδες για επιβατηγά, sport χαμηλωμένα και 4X4.
  • Αλυσίδες ενισχυμένης κατασκευής για ειδικά οχήματα, αγροτικά, φορτηγά, λεωφορεία, αποχιονιστικά .
  • Αλυσίδες που χρησιμοποιούνται και από τις δυο πλευρές, διαθέτοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση  χωρίς να μετακινηθεί το αυτοκίνητο.
  • Δωρεάν επίδειξη τοποθέτησης.
  • Δωρεάν επανέλεγχος της αλυσίδας σας μετά την χρήση για τυχόν φθορές ή ζημιές.
  • Πληρωμή σε άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.

AUTOPEWAG KIOURAS
Καλέστε: 2109708822
Δείτε με 1 κλικ: https://www.xionoalysides.gr/
 

Κοινοποίησέ το »