Απόλαυση ή επένδυση;

3262 Επισκέψεις στο άρθρο

Accessories και αυτοκίνητο. Μπορείς να τού προσθέτεις ασφάλεια, χρηστικότητα, άνεση και τελικά αξία ! Από την 1η μέρα που το βάζεις υπό την κατοχή σου.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Παλαιότερα εάν ήθελες να προσθέσεις κάποιο αξεσουάρ στο αυτοκίνητο σου, ήταν σχεδόν σίγουρο ότι οι επιλογές σου περιορίζονταν κυρίως σε aftermarket προϊόντα. Με την πάροδο του χρόνου όμως οι κατασκευαστές, μπήκαν δυνατά στην αγορά των αξεσουάρ. Τόσο για λόγους Branding και πιστότητας όσο και για λόγους κερδοφορίας (ειδικά στην digital εποχή που έχει ήδη ανατείλει, όλοι επενδύουν και στο e-selling ! Γι αυτό και βλέπουμε από γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων ακόμα και αφιερωμένες σε αυτόν τον στόχο, ειδικές ιστοσελίδες (π.χ. Seat, Ford). Ας δούμε όμως τις επιλογές μας γι αυτόν τον μήνα από προτάσεις «Αξεσουάρ της μάνας του» !

SEAT

Σύστημα Full Link (infotainment)  

Καινούργια τεχνολογία infotainment. Επιτρέπει την πλήρη σύνδεση του smartphone σου (Android και IOS) με το αυτοκίνητο.Διαθέσιμο, σχεδόν με όλη την γκάμα μοντέλων της εταιρίας.

Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ!

 Μπαγκαζιέρα Seat (Μεταφορά)

Ως extention δυνατότητα μεταφοράς για ανετότερα weekends. Μπαγκαζιέρα οροφής από την Seat. Με αποθηκευτικό χώρο 420 λίτρα. Mέγιστο βάρος 50 kg.

Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ!

Σκίαστρο παραθύρων (Εσωτερικό)   

Ένα από τα πρώτα αξεσουάρ αυτοκινήτου που δημιουργήθηκαν. Προστασία & χρηστικότητα. Σχεδιασμένο ειδικά για το δικό σου μοντέλο. Αποτελεσματικό και αισθητικά ωραίο.

Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ!

Σχάρα ποδηλάτου (Μεταφορά)

Ειδική σχάρα ποδηλάτου. Με μέγιστο βάρος φόρτωσης 20 kg. Κατασκευασμένη συγκεκριμένα για τον τύπο του οχήματος σου. Εύκολη στην τοποθέτηση! Σού γλιτώνει  χρόνο & κόπο. Σού προσφέρει αλλαγή παραστάσεων (μεταφέροντας εύκολα το ποδηλατό σου όπου εσύ θέλεις γιατί μπορείς)!

Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ!

Δίχτυ αποθήκευσης (εσωτερικό)

Ελαστικό δίχτυ. Με διάφορες θήκες για άνετη αποθήκευση πραγμάτων. Τοποθετείται ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα για εύκολη πρόσβαση.
https://www.seataccesoriescatalogue.net/xx/product/product/45/2069/4104

Δες περισσότερα με ένα κλικ εδώ!
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - AFTER SALES

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ