Βελτιωμένο R8 στο δυναμόμετρο (+vid)

1883 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Hennessey Performance Engineering ή πιο απλά Hennessey έβαλε στο δυναμόμετρο ένα ενισχυμένο από αυτήν Audi R8 και το κατέγραψε να αποδίδει 763 ίππους στους τέσσερις τροχούς.

Grammes Restaurant Cafe
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Το γεγονός πως η Hennessey έχει επικεντρώσει την προσοχή της στη βελτίωση αμερικανικών μοντέλων δε σημαίνει πως έχει στρέψει το βλέμμα της από τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα επιδόσεων. Ένα από αυτά είναι και το Audi R8. Η αμερικανική βελτιωτική εταιρεία μέσω του πακέτου αναβάθμισης HPE900 και δύο τούρμπο Precision που προσάρμοσε έχει ως στόχο της να φτάσει την απόδοση του γερμανικού supercar στα 924 άλογα στις 7.400 σ.α.λ.
 
Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει το εν λόγω R8 να μετριέται στο δυναμόμετρο και να επιτυγχάνει 763 ίππους στους τέσσερις τροχούς. Μάλιστα η εταιρεία υποστηρίζει πως κατά τη διάρκεια της μέτρησης χρησιμοποιήθηκε μόλις το 0,414 bar της πίεσης και υπογραμμίζει πως το αυτοκίνητο εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αντλία βενζίνης. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων είναι επίσης εργοστασιακά.  
 
Τέλος πριν δείτε το βίντεο να αναφέρουμε πως η  Hennessey προσφέρει επίσης την ίδια αναβάθμιση HPE900 και στην Lamborghini Huracan, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει συγκεκριμένες αναφορές στις επιδόσεις.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ