Coral Gas! LPG με αποδείξεις!

5290 Επισκέψεις στο άρθρο

Είσαι σίγουρος ότι βάζεις υγραέριο κίνησης ή κάτι άλλο; Επιλέγοντας την Coral Gas ξέρεις ότι γεμίζεις την δεξαμενή με άριστης ποιότητας καύσιμο. Δες γιατί!

 
Νοθευμένο LPG! Η νέα μάστιγα!
Ο κλάδος του υγραερίου κίνησης μαστίζεται εδώ και χρόνια από έντονη παραβατικότητα, καθώς επιτήδειοι πωλούν υγραέριο χαμηλότερης φορολογίας (βιομηχανικό) στα πρατήρια ως υγραέριο κίνησης (λαθρεμπορία). Εκτιμάται ότι πάνω από το 20% του υγραερίου κίνησης που πωλείται  στην Ελλάδα προέρχεται από παραδόσεις υγραερίου βιομηχανίας, χαμηλότερου ΕΦΚ, οι οποίες γίνονται παράνομα.

Κάθε λίτρο υγραερίου θέρμανσης κοστίζει περίπου 0,21 ευρώ φθηνότερα από ένα λίτρο υγραερίου κίνησης. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι το οικονομικό κίνητρο για παραβατική συμπεριφορά μέρους των πρατηρίων είναι πολύ ισχυρό.
 
Βάζοντας υγραέριο από την Coral Gas θα ξέρεις πάντα τι βάζεις!

Η Coral Gas μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του υγραερίου κίνησης, πρωτοπορεί δίνοντας μια αξιόπιστη λύση και στο πρόβλημα του νοθευμένου LPG. Συγκεκριμένα εισάγει μοριακό ιχνηθέτη στα πρατήριά της, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να διασφαλίσει στον οδηγό ότι προμηθεύεται υγραέριο κίνησης στη σωστή ποιότητα και ποσότητα.

Τι είναι ο μοριακός ιχνηθέτης;

Η μοριακή ιχνηθέτηση είναι προϊόν αποκλειστικής συνεργασίας της Coral Gas με την Authentix (USA). Συγκεκριμένα:
  • εισάγεται στο υγραέριο σε απειροελάχιστη ποσότητα.
  • μέσω εξειδικευμένου εξοπλισμού, καταμετρείται το ποσοστό του ανιχνεύοντας τυχόν μεταβολές και δίνοντας τη δυνατότητα για ταυτοποίηση του καυσίμου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια.
  • χρησιμοποιείται χωρίς να μεταβάλει καμία από τις φυσικές ή χημικές ιδιότητες του υγραερίου.
Πως γίνεται ο έλεγχος;

Η Coral Gas έχει διασκορπισμένες στην Ελλάδα ειδικές κινητές μονάδες Ποιοτικού & Ποσοτικού Ελέγχου Πρατηρίων, οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα µε τα πρότυπα ποιότητας ISO 9001 (η πιστοποίηση αυτή φέρει την υπογραφή του ανεξάρτητου, διεθνώς αναγνωρισμένου, φορέα πιστοποιήσεων ποιότητας BUREAU VERITAS). Δουλειά τους είναι να πραγματοποιούν αιφνίδιους ελέγχους σε όλα τα πρατήρια με το σήμα Coral Gas, διασφαλίζοντας με απόλυτη ακρίβεια την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα του υγραερίου κίνησης. Συγκεκριμένα διαθέτουν έναν πιστοποιημένο μετρητή μάζας, που μετράει ταυτόχρονα όλες τις μεταβλητές που επηρεάζουν την ποσότητα (μάζα, πυκνότητα, θερμοκρασία), πιστοποιώντας τη σωστή λειτουργία του διανομέα υγραερίου κίνησης στα πρατήρια.

Ποια είναι η Coral Gas

Με περίπου 300 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα η Coral Gas μπορεί εύκολα και αξιόπιστα να εξυπηρετήσει και να τροφοδοτήσει όλους όσους έχουν επιλέξει να μετακινούνται με το οικονομικότερο καύσιμο, το υγραέριο.

Σε κάθε εφοδιασμό η Coral Gas σας διασφαλίζει:
  • Μέγιστη οικονομία
  • Κορυφαία απόδοση
  • Καλύτερη προστασία κινητήρα. 
Το υγραέριο είναι από μόνη της μια συμφέρουσα και οικονομική λύση για την κίνησή σας, το κορυφαίας ποιότητας υγραέριο όμως, όπως αυτό της Coral Gas, σας εξασφαλίζει πως δεν θα προκύψουν προβλήματα στον κινητήρα σας που θα σας στοιχίσουν στο μέλλον. Η εταιρεία πάντα προσανατολισμένη στο να παρέχει υγραέριο υψηλής ποιότητας θέτει πολύ ψηλά τα στάνταρ, με σκοπό την πλήρη ικανοποίησή σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)