Πώς ξεχωρίζεις το δέρμα από τη δερματίνη

32584 Επισκέψεις στο άρθρο

Είσαι βέβαιος ότι το δερμάτινο σαλόνι του αυτοκινήτου σου είναι σίγουρα από δέρμα; Δες πως μπορείς να βεβαιωθείς.

PERAMAX
PLAKA PARKING

Όταν μιλάμε για δερμάτινο σαλόνι αυτοκινήτου, θα πρέπει να  έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας τις απεριόριστες δυνατότητες, που υπάρχουν στην επεξεργασία του δέρματος. Υπάρχουν πολλά είδη δέρματος στην αγορά, τα οποία φτιάχνονται κάτω από διαφορετικές διαδικασίες, κυρίως με την χρήση διάφορων χημικών. Στην αναζήτηση σου, ωστόσο είναι  πολύ σημαντικό να γνωρίζεις την προέλευση του δέρματος και με ποιον τρόπο έγινε η επεξεργασία του και η βαφή του.

Kοινοποίησε το »


Ψάχνεις να βρεις αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Ξεκινώντας από τα βασικά!

Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση καλό είναι να έχεις υπόψη σου ότι σχεδόν σε  όλα τα μοντέρνα αυτοκίνητα, υπάρχει δέρμα, το οποίο έχει μία  προστατευτική επικάλυψη, που έχει ως βάση το νερό. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα πριν τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, έχει βαφτεί, έπειτα έχει επικαλυφθεί με χρωστικές ουσίες και μετά με προστατευτικό χρώματος. ¶ρα αυτό που τοποθετείς στο αυτοκίνητο δεν είναι στην ουσία το φυσικό δέρμα, αλλά το επεξεργασμένο δέρμα. Επίσης  η προστατευτική επικάλυψη δίνει την εντύπωση, ότι το δέρμα το οποίο διαλέξατε έχει μία αίσθηση πλαστικού. «Πλαστικό» όμως  το οποίο είναι εύκαμπτο και καθαρό.

«Ότι πληρώσεις - παίρνεις»!

Όπως ισχύει στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και εδώ ισχύει το «ότι  πληρώνεις - παίρνεις». Έτσι λοιπόν η ποιότητα αυξάνει και με την τιμή. Παράλληλα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα «ψιλά γράμματα». Είναι πολύ σημαντικό  να γνωρίζεις, αν το υλικό που έχει το αυτοκίνητο αποτελείται όντως από φυσικό δέρμα. Πολλές φορές  τα «δερμάτινα καθίσματα» ή  οι «επιφάνειες δερμάτινων καθισμάτων», περιλαμβάνουν εκτός από φυσικό δέρμα, και υλικά από συνθετικό δέρμα. Αναλυτικότερα  όταν συναρμολογείται το κάθισμα,  χρησιμοποιείται φυσικό δέρμα μόνο στην περιοχή της πλάτης και της βάσης, ενώ όλο το υπόλοιπο γίνεται με συνθετικά υφάσματα.
Έτσι λοιπόν να έχεις στο μυαλό σου  τον κανόνα, «όσο περισσότερο πληρώνεις τόσο κερδίζεις» θα πάρεις «πραγματικό» δέρμα και λιγότερο από το «ψεύτικο».
 
 
 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - TUNING - ΒΕΛΤΙΩΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ