Ένα gadget, αμέτρητες χρήσεις στο αυτοκίνητο

Διαβάστηκε από 4332 αναγνώστες

Ένα tablet σου εξασφαλίζει καλύτερη πλοήγηση από ένα τυπικό GPS , δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο στο αυτοκίνητο και πρόσβαση στο Internet όπου και αν βρίσκεσαι.

 
 • Σου εξασφαλίζει καλύτερη πλοήγηση από το κλασικό GPS, με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για να διαλέξεις αυτό που σε βολεύει.
Ένα tablet προσφέρει πολύ καλύτερη ευκρίνεια από ένα GPS αυτοκινήτου καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη. Εκτός από αυτό, ένα tablet, σε αντίθεση με τα GPS, δεν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Υπάρχει τεράστια ποικιλία προγραμμάτων πλοήγησης και ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει αυτό που τον βολεύει καλύτερα.
 
 • Έχεις πρόσβαση στο ίντερνετ όπου και αν βρίσκεσαι!
Το tablet δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν υπολογιστή σε αυτό τον τομέα. Σταμάτησες κάπου και δεν ξέρεις πού μπορείς να πας να φας; Ψάχνεις κάποιο φαρμακείο; Κανένα πρόβλημα! Με μερικά πατήματα βρίσκεις ότι πληροφορία θες εύκολα και γρήγορα! Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχει δυνατότητα πρόσβασης στο Ίντερνετ και εκτός δικτύων WiFi ώστε να μπορείς να συνδεθείς κυριολεκτικά από όπου θες!
 
 • Γίνεται και οθόνη για κάμερα οπισθοπορείας. Παρκάρισμα πιο εύκολο από ποτέ!
 
Η κάμερα οπισθοπορείας κάνει το παρκάρισμα κυριολεκτικά παιχνίδι. Εάν υπάρχει ήδη εγκατεστημένη στο αυτοκίνητο ή αν σκέφτεσαι να αγοράσεις μια, μπορείς να τη συνδέσεις (ασύρματα φυσικά) με το tablet σου και να έχεις μια λεπτομερέστατη εικόνα του πίσω μέρος του αυτοκινήτου ανά πάσα στιγμή. Μπαίνεις και βγαίνεις οπουδήποτε θες με ελάχιστες κινήσεις και μέγιστη ακρίβεια.
 
 •  Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα!
Είναι μια δυνατότητα που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν! Το tablet μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αυτοκίνητο μέσω της θύρας OBD η οποία άρχισε να παρέχεται σε όλα τα μοντέλα από τη δεκαετία του 90, και μέσω εφαρμογών που μπορείς να κατεβάσεις, το tablet σου γίνεται άριστο εργαλείο ελέγχου. Όλα τα δεδομένα που μπορεί να δώσει το αυτοκίνητό σου μέσω των διαθέσιμων αισθητήρων που έχει, όπως ταχύτητα, θερμοκρασία και διάφορες πιέσεις εμφανίζονται στην οθόνη σου και σε κρατούν ενήμερο σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε θες να παρακολουθήσεις.
 
 
+  Η τιμή ενός tablet ξεκινά από 40 ευρώ και αυξάνεται.
 

 

ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • THOMAS

  Όλα ωραία καί καλα μέ τό ταμπλετ.Φαντάσου τώρα ότι είσαι σέ ένα βουνό καί έχεις χαθέι μέσα στούς δασικούς δρόμους καί ψάχνεις απεγνωσμένα σήμα ιντερνετ γιά νά δουλέψει..Γιά αυτόν τόν λόγο τό GPS είναι αναντικατάστατο..

    1
 • Βαγγέλης

  Όπως στο κλασσικό GPS, και στο tablet μπορείς να έχεις αποθηκεύσει τον χάρτη. Η θέση του αυτοκινήτου ανιχνεύεται από τους δορυφόρους και δεν έχει διαφορά. Και στο tablet μπορείς να έχει όποιο πρόγραμμα πλοήγησης και όποιο χάρτη σου αρέσει. Μπορείς να έχεις και πολλά προγράμματα και πολλούς χάρτες.

   

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΗΧΟΣ - MULTIMEDIA

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός