Επένδυση ή κόστος; Τι προτιμάς εσύ;

3899 Επισκέψεις στο άρθρο

Eίσαι από αυτούς που πιστεύουν το "η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι"; Αν ναι, βρίσκεις πως είναι απαραίτητο (για να είναι όμορφο) να το κάνουμε και ασφαλές;

PERAMAX
PLAKA PARKING
Πολλοί πιστεύουν πως ένα καλό παιδικό κάθισμα ισούται με επένδυση (στην ασφάλεια του "αγγέλου" που αξιώθηκαν να φέρουν στον κόσμο, του παιδιού τους)!

Ακόμη και οι νέοι γονείς που έχουν ψαχτεί  λίγο, γνωρίζουν πως υπάρχουν διάφοροι τύποι παιδικών καθισμάτων. Επίσης γνωρίζουν (;) πως το παιδικό κάθισμα που ταιριάζει για τη δική τους περίπτωση έχει να κάνει με την ηλικία , το βάρος και το ύψος του παιδιού τους.


Έχουμε γράψει πολλές φορές για παιδικά καθίσματα (τύπους, προδιαγραφές κτλ) καθώς θεωρούμε πως δεν είναι ένα απλό προϊόν αυτοκινήτου ή ένα "αξεσουάρ" μα μία απαραίτητη προϋπόθεση  για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών με αυτοκίνητο.

Η ευθύνη της  σωστής -  κατάλληλης επιλογής προφανώς  "βαραίνει" τα ενήλικα μέλη μιας οικογένειας. Τα οποία  -κατά την απόψη μας- οφείλουν  να είναι  "καλά διαβασμένα" και να επιλέγουν σωστά (όχι απλά να χρησιμοποιούν ένα οποιοδήποτε παιδικό κάθισμα απλά επειδή το "έκαναν δώρο οι παππούδες" ή "πήραν  το παλιό του κουμπάρου που τα παιδιά του πλέον μεγάλωσαν και δεν το θέλουν" κοκ).
Όμως ας δούμε και την δική σας γνώμη (είτε είστε νέοι, είτε "παλιοί" γονείς).

Δώστε  την δική σας επιλογή  με  1  κλίκ πιο κάτω.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ