Φόρτωσε το με ασφάλεια!

Διαβάστηκε από 2326 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2018

Φεύγεις για διακοπές; Δες πως θα φορτώσεις σωστά το αυτοκίνητο του για να έχεις ένα ασφαλές ταξίδι. Μπαγκαζιέρες, βάση στήριξης ποδηλάτου και όλα τα αξεσουάρ, που θα δώσουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο αυτοκίνητο σου.

 
Φεύγεις για διακοπές; Δες πως θα φορτώσεις σωστά το αυτοκίνητο του για να έχεις ένα ασφαλές ταξίδι. Μπαγκαζιέρες, βάση στήριξης ποδηλάτου και όλα τα αξεσουάρ, που θα δώσουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο αυτοκίνητο σου.
 
 Η μπαγκαζιέρα οροφής δεν επηρεάζει την κατανάλωση και δεν κάνει θόρυβο.
 
Πολλές φορές το αυτοκίνητό μας δεν είναι αρκετό ώστε να χωρέσει τα αναγκαία. Εξάλλου οι μεταφορικές μας ανάγκες αλλάζουν διαρκώς είτε λόγω νέων μελών στην οικογένεια είτε λόγω νέων χόμπι, είτε απλώς μεγάλης παρέας στο ταξίδι. Δεν είναι όμως ανάγκη να αλλάξουμε αυτοκίνητο για να μεταφέρουμε τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια.
 
Πώς όμως θα γίνει αυτό αν το αυτοκίνητο δεν χωράει ούτε τα πράγματα δύο ανθρώπων για ένα τριήμερο;
 
 

Αν έχεις ποδήλατος, μία βάση στήριξης θα σε βοηθήσει να το μεταφέρεις πιο εύκολα και με πλήρη ασφάλεια.
 
Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και προπαντός με ασφάλεια. Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων. 


 Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !
 
Χρησιμοποίησε τρέιλερ, αν θα μεταφέρεις μεγάλα αντικείμενα

Τα τρέιλερ έχουν πανευρωπαϊκή έγκριση και ταξινομούνται νόμιμα σε κιλά ανάλογα βέβαια με την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Ιδανικά για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων αλλά και scooter, jet ski κτλ. Διατίθενται με σύστημα πέδησης αλλά και άνευ.

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..
 
Προστάτεψε τα αντικείμενα που θα μεταφέρεις από τις καιρικές συνθήκες, χρησιμοποιώντας μία κλειστή μπαγκαζιέρα
 
Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους. Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.
 

 

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός