Ξέρεις να το φορτώνεις;

16598 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν είσαι από τους τυχερούς, που θα την …κάνουν για τριήμερο θα πρέπει αν σιγουρευτείς, ότι το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου μπορεί να χωρέσει, όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου.

mousakian 102021
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία
Φυσικά δεν είναι  ανάγκη να αλλάξεις αυτοκίνητο για να μεταφέρεις τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια.

Πώς όμως θα γίνει αυτό αν το αυτοκίνητο δεν χωράει ούτε τα πράγματα δύο ανθρώπων για ένα τριήμερο;

Ψάχνεις να βρεις μπαγκαζιέρα;
Εύκολα στη μηχανή αναζήτησης του autotriti.gr με 1 κλικ εδώ. 


Μπαγκαζιέρα για όσα δεν χωρούν στο πορτ - μπαγκάζ 

Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτμπαγκάζ μας. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους. Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.

Τρέιλερ για ογκώδη αντικείμενα

Τα τρέιλερ έχουν πανευρωπαϊκή έγκριση και ταξινομούνται νόμιμα σε κιλά ανάλογα βέβαια με την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Ιδανικά για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων αλλά και scooter, jet ski κτλ. Διατίθενται με σύστημα πέδησης αλλά και άνευ.

Βάση στήριξης για το ποδηλατο

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και προπαντός με ασφάλεια. Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων.  
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ - ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ - ΣΧΑΡΕΣ