Η 1η θέση δεν απονέμεται, κατακτάται!

9179 Επισκέψεις στο άρθρο

Με γκάμα καυσίμων υψηλής ποιότητας και αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση μέσω του δικτύου πρατηρίων της, για άλλη μία χρονιά κατακτά την 1η θέση στην ψηφοφορία για την καλύτερη μάρκα καυσίμων της χρονιάς!

ΖΑΜΠΑΤΗΣ ΝΙΚ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
PLAKA PARKING
Η πιστότητα του κοινού και η 1η θέση δεν απονέμεται, κατακτάται! Η Shell (Coral AE-Shell Licensee) δείχνει να ξέρει το πώς. 

Διαθέτει γκάμα καυσίμων  που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μας βοηθούν να εξοικονομούμε κάνοντας περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε γέμισμα. 

Παρέχει αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση & ασφάλεια (ανταποκρινόμενη στις νέες συνθήκες που βιώνουμε) που προσφέρεται από το ευρύ δίκτυο των πρατηρίων της ανά την Ελλάδα. 

Επιβραβεύει το πιστό κοινό της. 

Συνέπεια των πιο πάνω και η προτίμηση που και φέτος, της έδειξε το κοινό που συμμετείχε στη μεγάλη ετήσια ψηφοφορία "Best Car – Καλύτερο Αυτοκίνητο της χρονιάς 2021" (της ψηφοφορίας που έχει γίνει «θεσμός» για την αγορά αυτοκινήτου & προιόντων-υπηρεσιών, από το 1994 που ξεκίνησε ως τα σήμερα).

 Χιλιάδες συμμετέχοντες που επέλεξαν το κατά την γνώμη τους Καλύτερο & ασφαλέστερο αυτοκίνητο της χρονιάς, ψήφισαν μεταξύ άλλων και για την "Καλύτερη Μάρκα Καυσίμων", δίνοντας και φέτος την 1η θέση στα καύσιμα Shell !

 Στη φωτό του άρθρου και λόγω των μέτρων υγιεινής και ασφαλείας, η παράδοση του βραβείου έγινε σε ανοικτό χώρο πρατηρίου της Shell, ενώ για τις ανάγκες της αναμνηστικής φωτογράφησης οι «μάσκες έπεσαν» μα οι «αποστάσεις κρατήθηκαν".
Αριστερά (στη φωτό) η Κα Δέσποινα Κουλίνα, Loyalty & B2C Payment Manager της Coral AE-Shell Licensee και (δεξιά στη φωτό) ο Κος Σταύρος Καραγιαννάκης,  Fuels Marketing Manager της Coral AE-Shell Licensee. Στη μέση ο Κος Μάριος Πάλλης, Γενικός Διευθυντής Εκδόσεων Auto Τρίτη.


Η άποψη μας
Όπως έχουμε ξαναγράψει, το κοινό του Autotriti.gr (μέρος του οποίου, κάθε χρόνο, μετέχει στην ψηφοφορία-θεσμό) αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα που ακόμα και οι καλύτερες εταιρείες δημοσκοπήσεων θα αξιολογούσαν θετικά.

- Είναι τεράστιο (σκεφτείτε μόνο πως υπάρχουν δημοσκοπήσεις για το τι σκέπτεται-τι
   επιλέγει-τι ψωνίζει-τι ψηφίζει το ευρύ κοινό, που στηρίζονται σε δείγμα 500 – 1.000
   συμμετοχών).
- Είναι ειδικό (ενημερώνεται για αυτοκίνητο και προιόντα-υπηρεσίες αυτοκινήτου).

- Έχει άποψη και την καταθέτει ελεύθερα, χωρίς "κατευθύνσεις-παροτρύνσεις".

Έτσι ως αποτέλεσμα, κάθε χρόνο, η αγορά αυτοκινήτου (και προιόντων-υπηρεσιών) έχει την μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη έρευνα αγοράς (την οποία μάλιστα μπορεί να διασταυρώσει και με τις αντίστοιχες δικές της «εσωτερικές έρευνες», για ακόμη πιο ειδικά πορίσματα).

Μία αξιόπιστη έρευνα αγοράς που "βγάζει" ποια πραγματικά είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ της Χρονιάς. Και ποιες εταιρείες & στελέχη κατάφεραν να "περάσουν" τα μηνύματα και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προιόντων τους "γράφοντας" στο μυαλό του καταναλωτή μα και σκόρ στον πίνακα των πωλήσεων της αγοράς !

Η Shell επί σειρά ετών έχει κατακτήσει μερίδια ζηλευτά. Με καλό σχεδιασμό. Καινοτόμες ενέργειες που "πιάνουν τον παλμό του κοινού". Ενέργειες πιστότητας & βελτίωσης της εμπειρίας εξυπηρέτησης που βιώνει ο πελάτης στο δίκτυο των –αναβαθμισμένων- πρατηρίων της. Και –πασιφανώς- με πολλή και σκληρή δουλειά των στελεχών της καταφέρνει να κρατά ισχυρό προβάδισμα στην αγορά των καυσίμων ! 

Συγχαρητήρια λοιπόν στο επιτελείο των ανθρώπων της Coral AE-Shell Licensee. Ευχόμαστε να συνεχίσουν να καινοτομούν και να εκπλήσσουν ευχάριστα το κοινό μας και κοινό τους !