Η ασφάλεια των παιδιών έχει όνομα! Britax!

3300 Επισκέψεις στο άρθρο

Το «Best Car 2020» θα αναδείξει και φέτος το καλύτερο & το ασφαλέστερο αυτοκίνητο. Ο μεγαλύτερος θεσμός της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου θα μοιράσει αρκετά δώρα, με τους τυχερούς της ψηφοφορίας να κερδίζουν 4 αυτοκίνητα και προϊόντα ή υπηρεσίες από τις καλύτερες εταιρείες της αγοράς.

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING
Το Best Car 2020”όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα αναδείξει του κορυφαίους για το 2020. Αυτό θα γίνει μέσω της μεγάλης ψηφοφορίας (40 χιλιάδες συμμετοχές στην περσινή ψηφοφορία)! Με την σφραγίδα του Auto Τρίτη!

Φέτος οι τυχεροί  της κλήρωσης, εκτός από τα 4 αυτοκίνητα (!) που θα προσφερθούν, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και άλλα σημαντικά δώραΕπώνυμα brands και επιχειρήσεις ως δωροθέτες του Best Car 2020, θα προσφέρουν και αυτές στους συμμετέχοντες TOP προϊόντα ή υπηρεσίες τους.

Μία από αυτές είναι και η Peramax SA. Η κορυφαία εταιρία βρεφικών ειδών προσφέρει - σε έναν τυχερό της κλήρωσης - ένα κάθισμα KIDFIX III S, το πληρέστερο κάθισμα της BRITAX στην κατηγορία 15-36 κιλά (3,5 έως 12 ετών). Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνει την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας. Προσφέρει άνεση ακόμα και στο πιο ψηλό παιδί, αφού είναι μεγάλο και διαθέτει ιδιαίτερα μαλακή μπροστινή επένδυση, με αποτέλεσμα να προσφέρει την ιδανική θέση ποδιών. Επίσης η πλάτη του καθίσματος έχει ένα μοναδικό V-shape σχεδιασμό. Έτσι όσο το παιδί μεγαλώνει, το νέου σχεδιασμού προσκέφαλο  ανεβαίνει, και με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι οι ώμοι του παιδιού ανταποκρίνονται σωστά στο πλατύτερο μέρος της πλάτης. Διαθέτει σύστημα XP Pad, SICT , SECURE GUARD ,ISOFIX  και την ασφάλεια κατασκευής που διασφαλίζει η ΒRΙΤΑΧ σε όλα τα παιδικά καθίσματα της.
 
Για να εξασφαλίσεις την ασφαλή μεταφορά σε ότι πολυτιμότερο έχεις σε αυτή τη ζωή
(του παιδιού σου), συμβουλέψου έναν
expert της Peramax SA.


Η Peramax SA δραστηριοποιείται στο χώρο των βρεφικών ειδών. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα αναγνωρισμένα σήματα όπως αυτα τις PEG-PEREGO Ιταλίας , BRITAX-ROMER Γερμανίας κ.α. Ανήκει στις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, έχοντας κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της Ελληνικής αγοράς. Τα παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα, μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.

Η Peramax είναι συνώνυμη της ποιότητας και της αξιοπιστίας και έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή, όπως επίσης και τη φροντίδα για οποιαδήποτε ανάγκη μετά την πώληση των προϊόντων που αντιπροσωπεύει (after sale support), 
Έχει δημιουργήσει έναν χώρο 3.000 m2, στον οποίο λειτουργεί οργανωμένο εκθετήριο, με την πλήρη γκάμα των προϊόντων, καθώς και αποθηκευτικοί χώροι, ικανοί να φιλοξενήσουν μεγάλες ποσότητες αποθεμάτων για την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Αναλυτικότερα στην Peramax θα βρείτε τα εξής προϊόντα:
  • Καρότσια
  • Πολυκαρότσια
  • Καθίσματα αυτοκινήτου
  • Καρέκλες φαγητού
  • Αξεσουάρ
  • Παιχνδία 
2 λόγια για το Best Car 2020

Η ψηφοφορία-διαγωνισμός Best Car by Auto Τρίτη είναι επί σειρά ετών, ο μεγαλύτερος θεσμός της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Πάνω από 40 χιλιάδες «εκλέκτορες» - αναγνώστες ψηφίζουν για το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς. Ανακοινώνεται από τον Σεπτέμβριο. Ξεκινά από Οκτώβριο και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου όταν και κλείνουν οι ηλεκτρονικές κάλπες. Κορυφώνεται τον Ιανουάριο (όπου σε ειδική εκδήλωση απονέμονται και τα βραβεία στους νικητές.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  • HAPPY CHOICE

    HAPPY CHOICE

    Η Silver Cross είναι η πρώτη εταιρεία που εφηύρε το πρώτο καροτσάκι το 1877, με το όνομά της να έχει συνδεθεί με τη Βασιλική οικογένεια του Ην. Βασιλείου.

     2103230419 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  •  The Baby Land

    The Baby Land

    Η «The Baby Land», αποτελεί μία επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι φροντίζει να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2102474111 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ